Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Οριοθέτηση περιοχών για την επιχορήγηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων για την αντιμετώπιση ζημιών από: α) τις πλημμύρες της 9ης έως και 16ης Οκτωβρίου 2021 και β) την πλημμύρα της 11ης Δεκεμβρίου 2021. Το ΦΕΚ που αφορά αποζημιώσεις για τους πληγέντες του Δήμου Ξηρομέρου.

 



Στις 14 Σεπτεμβρίου, με απόφαση που υπογράφεται από τους συναρμόδιους Υπουργούς: 1. Οικονομίας, 2. Εσωτερικών και 3. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πήρε ΦΕΚ η οριοθέτηση των περιοχών για την επιχορήγηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων για την αντιμετώπιση ζημιών από:..... α) τις πλημμύρες της 9ης έως και 16ης Οκτωβρίου 2021 και β) την πλημμύρα της 11ης Δεκεμβρίου 2021. Συγκεκριμένα έχουμε το ΦΕΚ Β 4858/14.9.2022.

Οι Κοινότητες που οριοθετήθηκαν στον Δήμο Ξηρομέρου είναι:
Αστακού
Καραϊσκάκη
Στρογγυλοβουνίου
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

6 σχόλια:

  1. Ο μπαζας στην απέξω πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 ΧΡΌΝΙΑ ΠΈΡΑΣΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΈΣΑΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΌ ΠΡΩΤΟΚΌΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΡΈΜΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΜΗΔΈΝ ΑΦΉΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΗΤΗΚΑΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΝ ΆΚΡΗ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ ΩΠΟΣ ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κ Ματζαρης είναι πολιτική προστασίας για τα ρεματα. και για καταγγελία τηλ 112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΉ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΜΑΣ? 2 Λ....... Α ΈΚΑΝΑΝ ΕΚΤΡΟΠΉ ΓΕΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΤΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ? ΠΛΗΜΜΥΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ ΆΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ Π:Χ ΩΠΟΣ ΤΟ ΜΆΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ? 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο