Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Επετειακή εκδήλωση- ημερίδα στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας με υποστήριξη- συμμετοχή του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου


Επετειακή εκδήλωση- ημερίδα στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας με υποστήριξη- συμμετοχή του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου,..... του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων και την συνεργασία του Δήμου Θέρμου, του Υπουργείου Πολιτισμού- της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και του Ιδρύματος Διεθνών Νομικών Μελετών Δρ. Κρίσπη και Σαμαρά η οποία αφορά τον Ιωάννη Καποδίστρια με θέμα: Διεθνείς Θεσμικές και Πολιτικές Προσεγγίσεις.

Στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας (στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου) με την υποστήριξη- συμμετοχή του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου, την συμμετοχή του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θέρμου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και το Ίδρυμα Διεθνών Νομικών Μελετών Σαμαρά- Κρίσπη, ημερίδα- επετειακή εκδήλωση για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στην οποία θα παρουσιαστεί ο Συλλογικός τόμος του Ιωάννη Καποδίστρια με θέμα: Διεθνείς Θεσμικές και Πολιτικές Προσεγγίσεις. Θα χαιρετίσουν κατά σειρά ο κ. Σπύρος Κωνσταντάρας δήμαρχος Θέρμου, η κ. Βικάτου προϊστάμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, ο κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αγρινίου και ο κ. Πάνος Σόμπολος δημοσιογράφος, πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Στην συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση του Συλλογικού τόμου από τους συγγραφείς του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτής της ημερίδας- επετειακής εκδήλωσης.

5 σχόλια:

  1. Σημαντική εκδήλωση. Μπράβο σε όλους όσους συμμετέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιωάννης Καποδίστριας έκανε πολλές μεταρρυθμίσεις. Καλή μου φαίνεται αυτή η εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση για τον μεγάλο κυβερνήτη της πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια για αυτή την ημερίδα σε όλους τους συντελεστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο