Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Κ.Υ. Μύτικα. Ήρθησαν οι πύλες!

 


Κ.Υ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΗΡΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ!
Του Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

…..και εισήλθε ο ΦΡΟΥΡΟΣ!
Και ποιος είναι ο ΦΡΟΥΡΟΣ;
Είναι ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ!
Είναι το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ!, που επί τέλους, ύστερα από 13 χρόνια, με βήματα χελώνας…..κατόρθωσε να φτάσει από το σάπιο παλιό προκατασκευασμένο από τους δωρητές Σουηδούς το 1953 και να μετεγκατασταθεί στο καινούργιο σύγχρονο κτήριο......
Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΤΥΧΟ και ο Ύψιστος να ενδυναμώνει όλο το προσωπικό στην επιτέλεση των υπεύθυνων καθηκόντων και αποστολής τους, στην περιφρούρηση και προστασία της ΥΓΕΙΑΣ των κατοίκων της εγκαταλελειμμένης αυτής περιοχής μας!
Ύστερα από αυτές τις ευχές, που είναι ευχές όλων των κατοίκων, έρχομαι να επαναλάβω και να θέσω υπ΄ όψη των ΑΡΜΟΔΙΩΝ, ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις, να γίνει ο πλήρης ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.
Πρέπει να διοριστούν Γιατροί με Ειδικότητες και άλλο βοηθητικό προσωπικό. Προβλέπονται δημοσιευμένες στο Φ.Ε.Κ. 24 ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ θέσεις ιατρικού και λοιπού ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Μαζί με την 6η Υ.Π.Ε. οφείλουν και οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Αιτ/νίας και Λευκάδας να δραστηριοποιηθούν!
Πρέπει να εξοπλιστεί με Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό, Υπέρηχο και άλλα απαραίτητα Ιατρικά Μηχανήματα.
Κύριοι Αρμόδιοι!
Έχετε ένα επιπλέον λόγο και επιχείρημα να υποχρεώσετε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ να προβεί στον Βιοϊατρικό Εξοπλισμό του Κ.Υ. Μύτικα. Να επικαλείστε ότι το Κ.Υ. Μύτικα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ και ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ την ΥΓΕΙΑ των κατοίκων των απέναντι του Μύτικα δύο Νήσων του Καλάμου και του Καστού, επιπρόσθετα δε και τους συνεχώς αυξανόμενους τουρίστες που επισκέπτονται τον Μύτικα και τα δύο αυτά Νησιά μας!
Κάνετε λοιπόν κάτι!
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει», έλεγαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Έπειτα, κύριοι Βουλευτές και λοιποί αιρετοί, έρχονται και εκλογές και κατά τις εδώ και στα Νησιά προεκλογικές επισκέψεις σας, αν μείνετε άπραγοι και ανενεργείς, για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, που καθάπτετε αυτής τούτης της ΥΓΕΙΑΣ των κατοίκων, θα συναντήσετε αντιδράσεις, που θα είναι πλήρως δικαιολογημένες!
Αναμένουμε και προσδοκούμε!
«Οι καιροί ου μενετοί»!


Υ.Γ.: Σημειώνω ότι κρούω για μία άλλη φορά τις ευαίσθητες χορδές των πατριωτικών αισθημάτων των αποδήμων μας να έρθουν αρωγοί στον εξοπλισμό του Κ.Υ. Μύτικα, με ιατρικά μηχανήματα.


Μύτικας 22 Ιουνίου 2022


Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου
FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο