Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Γιωργος Μπαρμπαρουσης : Αποκατάσταση πρανούς Περιφεριακού δρόμου, διάνοιξη δύο φρεατίων και τερματικού ομβρίων υδάτων .




πηγη facebook  Giorgos Barbarousis


Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης έγραψε :Αποκατάσταση πρανούς Περιφεριακού δρόμου, διάνοιξη δύο φρεατίων και τερματικού ομβρίων υδάτων ......

Στην είσοδο του χωριού από Αστακό προς Μαχαιρά στη θέση Κατήφορα εδώ και χρόνια ο δρόμος έχει υποστεί διάβρωση, έχει ανοίξει ρωγμές, καθιστώντας την διέλευση των οχημάτων επικίνδυνη .

Με αίτημα μας προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τονίσαμε τον κίνδυνο, ζητώντας να γίνει τοιχίο στήριξης. Η απάντηση από την αρμόδια υπηρεσία και τον αρμόδιο υπάλληλο δεν ήταν η καλύτερη γραπτά και προφορικά...

Μου είπαν ότι υπάρχουν οπτικές ίνες του ΟΤΕ και δεν μπορούν να κάνουν τοιχίο... και ότι την ζημιά την κάνει ο δρόμος που ανεβαίνει στα σπίτια από πάνω (Δρακαίικα )...

Με αίσθημα ευθύνης θέλοντας να προλάβω τα χειρότερα ενημέρωσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ Μακρή Σωτήρη για τις ενέργειες που ήθελα να κάνω ώστε να δώσω λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα.

Με το μηχάνημα του Δήμου προχωρήσαμε στην διάνοιξη δύο φρεατίων που είχαν βουλώσει κάποιοι με πέτρες και μπάζα, καθώς και στη διάνοιξη του τερματικού των ομβρίων υδάτων.

Στο τελευταίο φρεάτιο μάλιστα εδώ και δεκαπέντε χρόνια περίπου ,ο ανάδοχος του έργου Ασφαλτόστρωση Περιφεριακού δρόμου Βασιλόπουλο -Μαχαιρά είχε ρίξει και άσφαλτο από πάνω... ασφαλώς με τις ευλογίες κάποιων ...

Αποτέλεσμα όλων αυτών όπως φαίνεται και στο βίντεο τα όμβρια νερά να βρίσκουν τα φρεάτια βουλωμένα, να βγαίνουν στο οδόστρωμα, να περνούν απέναντι, να διαβρώνουν το πρανές του δρόμου και να εμφανιστούν οι οπτικές ίνες του ΟΤΕ.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια μετά από συνεννόηση με τον ΟΤΕ υπήρχε τεχνικός υπάλληλος που επέβλεπε τις εργασίες μπαζώματος του πρανούς, ώστε να αποφύγουμε τυχόν ζημίες στις οπτικές ίνες.

Οι εργασίες θα τελειώσουν όταν γίνει σε βάθος ο καθαρισμός του αγωγού ομβρίων και τοποθετηθούν καπάκια στα φρεάτια .

Συνεχίζουμε...















3 σχόλια:

  1. Γιωργο Λεβέντης Γιώργο πιδιμ εγώ για ούλα αυτά πγραφς πρεπι να σπου μπράβο? Η δλειας δεν είναι αυτήν? Να σι καλά πιδάκιμ σι στιριζου προχορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους με αυτη τη δημοτικη αρχη τα αυτονοητα γινονται.
    Το παραξενο ειναι οτι ενοχλουνται και στενοχωριουνται αυτη που ειχαν μονο μασα μπουκα και τα αυτονοητα τα ειχαν καταργησει.
    Το φαινομενο πρεπει να ψαχθει περαιτερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσλάβει ο δήμος εναν ειδικό ψυχίατρο Η έναν ειδικό ψυχολόγο
      και να μας τεστάρει όλους εμας που γράφουμε σχόλια.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο