Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Εναλλαγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο: Κυριάκος Γαλάνης στην θέση του Κώστα Παπακωνσταντίνου


Η Οικολογική Δυτική Ελλάδα, προσηλωμένη στις αρχές της πολιτικής οικολογίας και της άμεσης δημοκρατίας, έχει ως προγραμματική βάση την εναλλαγή, η οποία αποτελεί τρόπο διακυβέρνησης – όχι μοίρασμα θέσεων......
Διαβάστε περισσότερα »
Έτσι, για ακόμα μια φορά στην δωδεκαετή παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, προχωρήσαμε στην εναλλαγή του εκλεγμένου εκπροσώπου μας.

Την Τετάρτη το πρωί ο Κυριάκος Γαλάνης, ως πρώτος εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας, πήρε την θέση του μέχρι τώρα Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Παπακωνσταντίνου δίνοντας πολιτικό όρκο ενώπιο του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο Κυριάκος Γαλάνης είναι ενεργός πολίτης, μέλος περιβαλλοντικών οργανώσεων, γνωστός για την ακτιβιστική του δράση στην προστασία του περιβάλλοντος.

«Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος θα υπερασπιστεί το περιβάλλον, την δίκαιη και βιώσιμη κοινωνική ευημερία, και θα εκπροσωπήσει άξια την πολιτική οικολογία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» δήλωσε ο απερχόμενος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Παπακωνσταντίνου.

«Θα προσπαθήσω να διατηρήσω ισχυρή την φωνή της οικολογίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο» δήλωσε ο Κυριάκος Γαλάνης

Ως παράταξη, αναμένουμε ότι οι πολίτες θα εκτιμήσουν την διαχρονική μας συνέπεια και την αφοσίωση στην οικολογία, προσφέροντάς μας ισχυρότερη παρουσία στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

Πληροφορίες :
Κυριάκος Γαλάνης 697 766 6477
Κώστας Παπακωνσταντίνου 697 676 8074






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο