Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Η τελετή λήξης των τμημάτων της ακαδημίας "ΑΙΑΣ ΑΛΥΖΙΑΣ", έγινε την Τεταρτης 8 Ιουνιου, στο γήπεδο της Κανδήλας.



πηγη facebook: Aias Alyzias FC

Η τελετή λήξης των τμημάτων της ακαδημίας "ΑΙΑΣ ΑΛΥΖΙΑΣ", έγινε το απόγευμα της Τεταρτης 8 Ιουνιου, στο γήπεδο της Κανδήλας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αθλητές του συλλόγου, οι γονείς τους και φίλοι της ακαδημίας.....

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 3 ομάδες. Εκτός από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων, δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές, να δείξουν την ικανότητά τους και σε άλλες δραστηριότητες, όπως ευλυγισία και σλάλομ με την μπάλα, σημάδι σε στόχο, διαγωνισμοί κεφαλιών,κ, διαγωνισμοί πέναλτι και το «ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ», ΓΟΝΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ. Στο τέλος δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αγωνιστικοί έπαινοι και μετάλλια συμμετοχής, την απονομή έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος της διοίκησης της Αθλητικής Ένωσης Αλυζιας κ.Παναγιώτης Λύτρας τον οποίο ευχαριστούμε.

Ο προπονητής του συλλόγου απευθύνθηκε προς τους γονείς λέγοντας πως τους θεωρεί και είναι συνεργάτες στο δύσκολο κομμάτι της πολύπλευρης αθλητικής εκπαίδευσης των παιδιών και τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο