Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 7 Ιουνίου 2022.

 

Live Streaming dimos xiromeroy 28102021 white 
Ημερομηνία 6.6.2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, πιστή στις προγραμματικές της διακηρύξεις, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, θα μεταδώσει ζωντανά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης 7 Ιουνίου, στις 08:00 μ.μ., το οποίο θα γίνει δια ζώσης......
Διαβάστε περισσότερα »
Η Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβε, φρόντισε, για πρώτη φορά τα ηχητικά πρακτικά να ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του Δήμου, ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται για τις συζητήσεις, τις θέσεις των παρατάξεων - δημοτικών συμβούλων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και από τον Δεκέμβριο του 2020, ξεκίνησε πάλι για πρώτη φορά τις ζωντανές μεταδόσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που γίνονται με τηλεδιάσκεψη.
Δεξιά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην κατηγορία ''ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'', έχει προστεθεί η επιλογή ''Live μετάδοση''. Εκεί μπορούν όλοι οι πολίτες να μπουν ελεύθερα και να παρακολουθήσουν ζωντανά το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά Sites και Blogs να πάρουν τον σύνδεσμο ή τον κώδικα html, να τον επικολλήσουν στο δικό τους μέσο, ώστε να το αναμεταδώσουν και να το παρακολουθήσουν όσο πιο πολλοί πολίτες του Ξηρομέρου.
Με το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, το βίντεο της συζήτησης θα είναι την ίδια στιγμή διαθέσιμο στο κανάλι στο YouTube του Δήμου Ξηρομέρου μαγνητοσκοπημένο, για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι πολίτες που δεν μπόρεσαν ζωντανά.
Ο καλά και πλήρως ενημερωμένος πολίτης στα θέματα του Δήμου μας, είναι ζητούμενο και μεγάλος στόχος της δημοτικής αρχής.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

21 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΛΕΠΩ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ.
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΕΣΩΣΕ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΠΡΕΚΦΑΣΤ ΜΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:20 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Ή ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΜΠΡΕΚΦΑΣΤ ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΪ́ΣΕΙ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ 2019 ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ . ΤΟ 23 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ .

      Διαγραφή
  2. Ο Τζον της παραλιας ελεγε σε γνωστή καφετέρια ότι έχουν μπερδεύτει τωρα δε μπορούν να κάνουν αλλιώς αφού μίλησε ο μεγάλος είναι απρόβλεπτος αναγκάστηκα θα το αφήσουν να περάσει και ότι ο δικηγόρος που θα ανακοίνωνε αυτό το μήνα θα κάτσει στα αυγά του μέχρι να αποφασίσει να προσγειωθεί το αεροπλάνο με το χρίσμα και το πακέτο.εξελίξεις τους επόμενους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΔΊΑΦΕΡΗ ΤΟ ΚΟΣΜΌ ΒΑΡΕΘΕΙΚΑΜΕ ΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας έχει στριμώξει ο Οτσαλάν για τα καλά τι νομίζατε δε θα του δίνατε λόγο για τα 500 χιλιάρικα εμ πως;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δημοτικο συμβουλιο και με εναν να παει γινεται λογω νομου μετα 2 ματαιωσεις. Καθενας κρινεται για τη σταση του και γιατι δεν εγιναν οι 2 προηγουμενες συνεδριασεις και ποιοι επι σκοπου απλα προσπαθουν να καθυστερησουν. Ο κοσμος πλεον βλεπει καταλαβαινει κρινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί όμως η αντιπολίτευση να καταθέσει ξανά εναλλακτική και να πάει πάλι πίσω.

      Διαγραφή
    2. 5.47 αυτοί ειναι κό.ταις και οι 1.3

      Διαγραφή
  6. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΌΣ Η ΔΙΚΗΓΟΡΌΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ´Ε ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΉ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΝΕ.ΘΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΕΒΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂😂😂 θα δούμε που θα τους πετάξει ο δικηγόρος.

      Διαγραφή
  7. Συμβούλιο το λες αυτό ή αρένα σφαγείο με βρισιές και τραμπουκισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον δικηγόρο τον παραμυθιαζουν δύο τρείς σαλταδοροι για να τον έχουν ρεζέρβα,για αυτό δεν τον αφήνουν να ανακοινωση ότι θα είναι υποψήφιος γιατί θα αναγκαστούν να δηλώσουν ότι τον στηρίζουν.
    Για αυτό του λένε κάτσε λίγο ακόμη, αυτός καλό παιδί αλλά απονηρευτος τους πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν αλλάζει τίποτα σε τούτο δω το τόπο,τούτοι που’ρθαν είναι χειρότεροι από εκείνους που φύγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5:57 θες και τα λες αυτά ή σου ξεφεύγουν ; Αυτοί σε 3 χρόνια λύσανε 10 προβλήματα που εσείς δεν λύσατε σε 20 . Τράβα νάνι τωρα και ρουφα το αυγουλάκι σου .ε και που εισαι ; Το 23 πάλι με κατεβασμένα τα αυτιά θα πάτε και λίγο χειρότερα από το 19 . Γραψτο

      Διαγραφή
  10. Όλα για τις 500,000ευρω γίνονται με απευθείας αναθέσεις που φώναζαν προεκλογικά ότι δε θα κάνουν ούτε μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα να καταλάβετε ότι ο Τριανταφυλλακης θα είναι πάλι Δήμαρχος
    Με τόσα έργα και τόση οργάνωση του Δήμου (ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ) δεν έχει αντίπαλο
    Ο κόσμος πλέον βλέπει και γνωρίζει
    Εσείς απλά κομπάρσοι που έχετε χάσει την μπάλα Τόλιας και Σια (Μουστακιας - Πατεριτσας)
    Το μόνο σίγουρο που έχετε καταλάβει είναι ότι δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα την ήττα του 2019
    Περαστικά σας αγκαπες.Φελάκια ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν υπάρχει έλεγχος στο συμβούλιο,η πρόεδρος δε μπορεί να ελέγξει το μόνο που κάνει είναι να επιτρέπει στο τριανταφυλλακη να ειρωνεύεται και να βρίζει.κατά τα άλλα θέλει να εφαρμόσει το κανονισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα φάμε θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε.............. καλή όρεξη🥁🥁🥁

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο