Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Παρεμβάσεις αποκατάστασης μαρμάρων στα σκαλιά του Γυμνασίου – Λυκείου Φυτειών, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ (συνεργείο Φυτειών).

 


Ημερομηνία
14-6-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

Σε μικρές αλλά σημαντικές παρεμβάσεις αποκατάστασης μαρμάρων στα σκαλιά του Γυμνασίου – Λυκείου Φυτειών προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου, με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.......

Διαβάστε περισσότερα »

Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό στους δημότες.

 

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


 






7 σχόλια:

  1. Το ελάχιστο οικονομικό κόστος θα το δούμε στο τέλος του προγράμματος ...
    Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι πρέπει να απολυθούν από το δήμο όταν τελειώσει το πρόγραμμα.
    Αυτό συνεπάγεται αποζημιώσεις.
    Αν δεν τους απολύσει ο Δήμος μένουν αμανατη στην υπηρεσία του δήμου και η επόμενη δημοτική αρχή θα εξοφλεί γραμμάτια της τωρινής διοικούσας ..
    Για αυτό μην κοκορευεστε για αυτό το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ..
    Είναι ένα πρόγραμμα παγίδα για τον Δήμο.
    Κάποια στιγμή θα εκραγεί σαν βόμβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:20 πιστεύεις ότι με ψεμματα κανεις αντιπολιτευση . Ουστ ρε. Ταγάρι. Ευτυχώς ο κόσμος εχει ματια και βλεπει . Η αλητεία στο μεγαλείο της για κόσμο που υποφέρει

      Διαγραφή
    2. και συ χαίρεσαι οταν απολύονται εργαζόμενοι ?
      Ού. στ.

      Διαγραφή
  2. 10:20 δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή μάλλον ξέρεις. Είσαι κακοήθης και είσαι από αυτούς που ευνοούσε την εργασία με μαύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σίγουρο είναι ότι το μόνο που έχει εκραγεί μέχρι στιγμής είναι η χαζομάρα !!!!και χρήσιμοι είναι και λόγω προγράμματος οι συμβάσεις τους λήγουν δεν απολύονται!!! Αλλά που να τα ξέρεις αυτά αφού πριν τα λεφτα δεν τα είχατε για εργαζόμενους αλλά για εσας τους εργολάβους σας και για τους μαύρους εργαζόμενους σας στις κοινότητες και τα γραφεία σας . Αυτά βλέπει ο κόσμος και αγαπάει τριανταφυλλακη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με σύμβαση ορισμένου χρόνου δεν είναι; Εάν ναι τότε καμία αποζημίωση δεν παίρνει κάποιος διότι δεν πρόκειται για απόλυση αλλά για λήξη της σύμβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιο συγουρα πανυβλακα θα σκασει καμια βομβα απο τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΑ Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο