Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Διασκέδασαν όλοι στην 3η Ποδηλατοβόλτα της Αμφιλοχίας!


Ο Δήμος Αμφιλοχίας σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας διοργάνωσαν την Ποδηλατοβόλτα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που γιορτάζει ο ΟΗΕ κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου, προωθώντας το ποδήλατο ως ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης,....
Διαβάστε περισσότερα »
οικονομικό, οικολογικό και με οφέλη στην υγεία όλων μας, αφού πέρα από τρόπος άσκησης η χρήση του συμβάλει στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Με ποδήλατα όλων των τύπων, άλλα παιδικά με βοηθητικές ρόδες και άλλα χωρίς, ακόμη και με πατίνια, όλοι όσοι πήραν μέρος στην 3η Ποδηλατοβόλτα το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου 2022 στο Λιμάνι της Αμφιλοχίας, απόλαυσαν την ποδηλατάδα τους στην παραλία της πόλης!

Ξεκινώντας από το Λιμάνι της Αμφιλοχίας στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου, η πρώτη Ποδηλατοβόλτα, στην οποία συμμετείχαν κυρίως μικρά παιδιά, κατευθύνθηκε προς την πλαζ της Αμφιλοχίας μέσω του κυκλικού κόμβου και τερμάτισε στο Λιμάνι, σε μια διαδρομή συνολικού μήκους 2,5χμ.

Λίγο αργότερα, ξεκίνησε η ομάδα των ποδηλατάδων για τη μεγάλη διαδρομή των 10χμ που έφτασε στον κόμβο του ΚΑΦΚΑ κι επέστρεψε πάλι για τερματισμό στο Λιμάνι.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας, την Αστυνομία Αμφιλοχίας και όλους τους εθελοντές για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και όσους συμμετείχαν τηρώντας τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, μεταδίδοντας έτσι το μήνυμα του σεβασμού και της ασφάλειας των ποδηλατών.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο