Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΗΣ Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ


Καθημερινές είναι οι εργασίες ευπρεπισμού και καθαρισμού που γίνονται στην Κοινότητα Παλαίρου ενόψει των γιορτών του Πάσχα και της έναρξης της τουριστικής περιόδου......

Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων και δρόμων, καθαρισμός κοιμητηρίου, βάψιμο, περισυλλογή ογκώδη αντικειμένων, κόψιμο χόρτων είναι μερικά απ’ αυτά με σκοπό να φρεσκαριστεί η εικόνα της όμορφης κωμόπολης η οποία αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Επιπλέον πραγματοποιούνται γίνονται εργασίες καλλωπισμού, με φύτευση λουλουδιών δημιουργώντας έτσι ξεχωριστές χρωματιστές γωνιές με την συμμετοχή μάλιστα και παιδιών του ΚΔΑΠ Παλαίρου.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη του φυσικού κάλλους του τόπου μας και να κερδίσουμε τα χαμένα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας, που μας περιόριζε και μας απομόνωνε, δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΑΙΧΜΗ ο πρόεδρος της Κοινότητας Αχιλλέας Ρούφης.

«Ωστόσο για να το πετύχουμε αυτό, απαιτείται και από μέρους των πολιτών αυξημένη προσοχή και συνεργασία, η οποία διατηρείται άψογα. Είμαστε στην διάθεση των πολιτών που θα ήθελαν να μας επισημάνουν εργασίες που θεωρούν πιθανόν ότι παραβλέφθηκαν», καταλήγει.













aixmi-news

4 σχόλια:

  1. Νερό κατάλληλο για πόση έχει η Πάλαιρος και η ευρύτερη περιοχή ειδικά το καλοκαίρι κ Ρούφη;

    Έχουν έρθει και έρχονται σκουπίδια από όλη τη Δυτική Ελλάδα στη Πάλαιρο κ Ρούφη.
    Δεν αντιδράσατε καθόλου. Επομένως συμφωνείτε.
    Αν όχι τότε να το πείτε δημοσίως και επώνυμα. Έχετε το πολιτικό θάρρος και ανάστημα;

    Στο λεγόμενο πάρκο έχετε πάει ποτέ κ Ρούφη; Συμφωνείτε με τη κατάσταση που είναι σήμερα;

    Γνωρίζετε το ποσό που πληρώσαμε για τη δημιουργία του νέου ΚΔΑΠ στη Πάλαιρο;

    Γνωρίζετε τα ποσά που έχουν πληρώσει οι Δημότες για τη Πάλαιρο στη θητεία σας;

    Παρότι ο νόμος προβλέπει μία τουλάχιστον Λαϊκή Συνέλευση κάθε χρόνο , αυτή στη θητεία σας δεν έγινε ποτέ; Ποιους λόγους επικαλείστε.

    Αυτά για σήμερα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πούμε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    Υγεία και Καλή Ανάσταση.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε παιδιά του Δήμου. Ωραία και καλά τα λουλούδια που απλώσατε σε όλα τα χωριά. Ο χρόνος έχει 365 μέρες και όχι 15 που θέλετε να εμφανίζεται στους ετεροδημότες μια καλή εικόνα. Ολες τις άλλες μέρες σκουπίδια και ζέχνει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχολούνται μια εβδομάδα για να δείξουν στον κόσμο κάτι, θέλουμε να μας δείξεις καί τα εντάλματα Αχιλλέα πού θα κοπούν για αυτές τις εργασίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Κώστα οι εντολές στην Πάλαιρο δίνονται από τον αδελφό του αντιδημάρχου και από τον πρώην πρόεδρο οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν οποίος θέλει ας με διαψεύσει δεν το λέω εγώ αλλά οι υπάλληλοι του δήμου στην Πάλαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο