Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Β΄Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Αγρινίου

 


Το Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζοντας τη  δράση του για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για  ενίσχυση των πληγέντων του πολέμου στην Ουκρανία,.....
Διαβάστε περισσότερα »
συνέλεξε  εκ νέου μια μεγάλη ποσότητα σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής, φαρμακευτικό υλικό κλπ.                                                                                                             Σε συνεργασία με την ¨Ακτίνα  Εθελοντισμού¨ του Δήμου  Αγρινίου, με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Λευκάδας, σχολείων της περιοχής και πολιτών απέστειλε και δεύτερη αποστολή  στις κεντρικές αποθήκες του ΕΕΣ.                                                                                                                            Ειδικότερα ευχαριστούμε θερμά   για την υποστήριξη και την ανταπόκριση τους κάτωθι:                ΔΗΜΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ- «ΑΚΤΙΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ»

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

5Ο  ΓΕΛ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΝΕΕΓΥΛ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΜΕΝΙΔΙΟΥ ¨ΕΡΩΔΙΟΣ¨

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «ΜΑΓΙΚΟΣ  ΑΥΛΟΣ»

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ )

ΦΩΣΤΗΡΑΣ  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ



1 σχόλιο:

  1. Τίποτα για την Κύπρο ο φασίστας ο ζελένσκι κ εμείς βοηθάμε αυτόν με όπλα Ν στη τροφή για το λαό τελικά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο οι Αμερικανοί οι Γερμανοί κ το Ισραήλ. Ο Θεός να μας φυλάει θα πέσει πείνα για να μην σηκώνουν το κεφάλι οι λαοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο