Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Αποχώρησε η παράταξη «Συμφωνία Ελπίδας» απο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ αρνούμενη να νομιμοποιήσει τη δημοτική αρχή στην ψήφιση του τεχνικού προγράμματος, χωρίς να έχει προηγηθεί έγκυρη γνωμοδότηση της επιτροπής διαβούλευσης!!!

            Αποχώρησε η παράταξη «Συμφωνία Ελπίδας», με επικεφαλής τον δικηγόρο κ. Δημήτρη Μασούρα, από τη σημερινή 27.12.2019 συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας - Η ανακοίνωση της παράταξης:

        Στη σημερινή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου η παράταξή μας δεν συμμετείχε, αρνούμενη να νομιμοποιήσει την πρακτική της δημοτικής αρχής, η οποία όρισε συνεδρίαση για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος χωρίς να έχει προηγηθεί έγκυρη γνωμοδότηση της επιτροπής διαβούλευσης, η οποία δεν είχε καν στα χέρια της το τεχνικό πρόγραμμα πριν τη συνεδρίαση, ούτε αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων (τουλάχιστον εμείς δεν λάβαμε κάτι).
            Πέραν αυτού, οι εισηγήσεις για το σύνολο σχεδόν των θεμάτων ήταν αόριστες και ελλιπείς και μας επιδόθηκαν καθυστερημένα. 
            Η τακτική της δημοτικής αρχής, για τη μικρότερη δυνατή διαβούλευση και δημοσιότητα, σε κάθε επίπεδο, δεν μπορεί πια να γίνει ανεκτή.


38 σχόλια:

  1. Κανενας τονος δεν ανεβηκε στο δημοτικο συμβουλιο. Απλα δεν προσηλθε η παραταηγ Μασουρα και Κασολα.Προτιμησαν να δωσουν την μαχη μρσω face ο Μασουρας και φυσικα ο Κασολας μεσω σιωπης....δυστυχως ψηφισαμε ανθρωπους που παρατουν την μαχη ,που δεν τιμουν την ψηφο μας μη πατωντας στα Δ Σ. Η μεγαλυτερη κακοκαιρια- κακομοιρια των τελευταιων χρονων στον δημι ειναι η αντιπολιτευση. Μετανιωσα που τους ψηφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε τα έχετε κάνει πλακάκια όλοι σας και παίζεται το θέατρο για να κοροϊδέψετε τους δημότες ότι κάνετε δήθεν αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα για το συγκεκριμένο. Για τα υπόλοιπα θέματα ; Αναζητάτε προφάσεις για να απέχετε από οποιαδήποτε υπεύθυνη τοποθέτηση και νομίζετε ότι με τη στάση σας συμβάλλετε στη πρόοδο. Μόνο άρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα για το συγκεκριμένο. Για τα υπόλοιπα θέματα ; Αναζητάτε προφάσεις για να απέχετε από οποιαδήποτε υπεύθυνη τοποθέτηση και νομίζετε ότι με τη στάση σας συμβάλλετε στη πρόοδο. Μόνο άρνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλάκα ΚΑΣΟΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι αποχωρεις κυριε μασουρα.οι μαχες στη πολιτικη γινοντε με επειχειρηματα και πειθω.το σηκωνομαι και φευγω δειχνει αδυναμια θεσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού δεν εμφανιστηκατε καν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, για ποια αποχώρηση μιλάτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τακτική "του φετγάτου η μάνα ....". Με το τρόπο αυτό αντιμετωπίζετε τη τακτική του Αποστολάκη ; Με το να το βάζετε στα πόδια ; Αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες εννοούσατε προεκλογικά ; Κρίμα . . . . και η συζήτηση θα αφορο'υσε το τεχνικό πρόγραμμα δλδ τα έργα που προγραμματίζει η δημοτική αρχή (κει εσείς μαζί) για την επόμενη χρονιά. Και η δικαιολογία για μια επιτροπή που ποτέ δεν θα έχει απαρτία , αφού οι περισσότεροι δεν προσέρχονται να εκφράσουν το "έντονο ενδιαφέρον τους" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θεωρούν το Δήμο λάφυρο και ιδιοκτησία τους. Δεν σέβονται τους νόμους. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν. Θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς της τιμωρίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αποστολακης κυριοι θα κυβερνα το δημο οσο θελει αυτος γιατι οι αντιπαλοι ειναι του κλοτσου και του μπατσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντε ρε νούμερα σας φτάιει ο κασολας και ο μασουρας, εσείς ασκείται εξουσία...αη πνίγεται παραπέρα μωρέ.. Όπως κάνουν οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ να φύγουν, όχι θα κάτσουν να ακούν καριολη και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μασουρα κασολα παρετηθειτε ειστε οτι χειροτερο υπαρχει σαν αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε καμάρι μου ξανά δύο ταξεισ δημοτικουλι για ορθογραφία και εμείς εδώ θα μαστε... Να σε ξανά ακούσουμε.

      Διαγραφή
  13. Βιομηχανία διαταγών πληρωμής σε ημετέρους. Ποιος αιρετός ή υπηρεσιακός παράγοντας δεν έκανε καλά τη δουλειά του; θα το βρουν οι αρμόδιοι. Υπηρεσιακοί παράγοντες κάντε καλά και νόμιμα τη δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι να φυγουν να πανε σε αλλο δημο ....εδω σε λιγο καιρο θα ειναι ανεπιθυμητοι....οσο αφορα τις τιμωριες και τους εισαγγελεις τους χορτασαμε στα λογια. Η μη παρουσια τους στα συμβουλια ηταν μεγα λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9:25 πηγενε και κανε τουμπες εκει στη παραλια.και λιγα με το καρυ γιατι ξερεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ φίλε ΚΑΣΟΛΑ δυστυχώς ελακησες όλα τα άλλα που γράφεις είναι προφάσεις εν αμαρτιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολλά τα νεύρα από τα ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ,παιδιά θα πληρωθειτε μην κάνετε έτσι θα περάσει σε κάποιο άλλο κωδικό ο Καργιολης τα σύρματα και τα χώματα. Ηρεμήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 27 Δεκεμβρίου και ο κύριος Αποστολάκης στα πονηρά πάει να περάσει θέματα,ενώ γνωρίζει ότι δεν θα υπάρχει απαρτία. Μπράβο σας κύριε Μασούρα που δεν συμμετέχετε σε αυτήν την φαρσοκωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΊ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ ΑΚΌΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΜΌΡΦΩΣΗ?ΓΙΑΤΊ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΗΜΌΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΜΕΤΑΚΙΝΉΣΕΩΝ 35.000 ΕΥΡΩ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΑ?ΜΉΠΩΣ ΗΡΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΈΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κασολα είσαι μεγάλος παίχτης τι τους έκανες έτσι ; Φωτιά στα καργιολακια! Βίτσα παραιτήσου αλλιώς είσαι Και στο κόλπο με αποστολακη . Ο πιο τίμιος είναι ο Τσακαλης δε έχει ακούστει τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά πρωτοχρονιά έρχεται. Μποναμαδες θέλουν έτσι τούς είχε ο κάρυ μαθημενους. Όσο για το αυτοκίνητο το τζιπ το θέλει για την τεχνική υπηρεσία. Ποιος κάνει κουμάντο εκεί?? Η κυρία.. Πόλα αφού εξασφαλίσαμε τα άλλα Αντε Κ ένα αυτοκινητάκι?? Τόσα τόσα Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναμενόμενο . Το μπάχαλο έγινε πλέον πολιτική φιλοσοφία. Όταν δεν έχουμε προτάσεις τα κάνουμε μπάχαλο. Εμείς οι δημότες ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να αποχωρήσει , έπρεπε πρώτα να προσέλθει. Αυτός δεν πήγε καθόλου , σε συνεννόηση με τον Κασόλα. Επέλεξαν την οδό του στρίβειν δια του αραβώνος. Έτσι νομίζουν ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών. Κρίμα , γιατί είναι καιι οι δυό νέοι άνθρωποι αλλά δείχνουν σκουριασμένες αντιλήωεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Ο ΒΙΤΣΑΣ Η Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΤΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ LIDL. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΣΤΟ ΔΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ. ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΑΣ ΩΡΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΟΥΝ ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια ζωή ο κύριος Αποστολάκης προσπαθεί να περάσει θέματα τελευταία στιγμή για ίδιου συμφέρων. Όπως έχουμε έργα κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και 15Αύγουστο για τα μάτια των ετεροδημοτών. Ο κόσμος δυστυχώς για ακόμα μια φορά τον εξέλεξε οπότε θα πορευτούμε με αυτήν την λογική ακόμα 3.5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εσυ 12:05 Πολα Πολα σε ξερουμε απο προηγουμενα σχολια. να αφησεις την κυρια ησυχη αν και ξερουμε οτι της κανεις τη φιλο μπροστα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάποιοι εδω μέσα εχουν σύνδρομο κυνήγι μαγισσών νομίζοντας απο μόνοι τους οτι γραφουν μονο 1 2 άτομα. 10.19 δεν ειμαι ΑΥΤΟΣ που νομίζεις στο παραπάνω σχόλιο και μαθε οτι την Πολα την εχω υπεράσπισή σε ομαδικές κουβέντες μπροστα σε πολλούς και δε το παίζω φίλος μπροστά τής γιατι μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί, λέγετε σεβασμός κατσαπλια ,κατι που δεν γνωρίζεις εσυ και οι όμοιοί σου σουργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επειγοντος Την Κυριακή πάλι συμβούλιο. Οκ για τα θέματα με το ΕΣΠΑ και τις ημηρομηνιες να μην χαθούν σεβαστό Αλλά γιατί πάλι αναμόρφωση προϋπολογισμού τι τιμολόγια θέλει πάλι να περάσει ο Αποστολάκης σε άλλους κωδικούς? Ποιούς θέλει να εξυπηρέτησει ?Έχουν μήπως να λαμβάνουν προεκλογικά λεφτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η Ανακοίνωση απάντηση του Αποστολάκη είναι κυριολεκτικά για γέλια και για κλάματα. Παραδέχεται ότι Προφορικά (με άλλα λόγια λέει ψέματα και το παραδέχεται)ενημερώθηκαν οι παρατάξεις πριν από 15 μέρες,μιλάει για blog και Facebook σα να φοβάται την διαφορετικότητα και τον διάλογο σε αυτά,ενώ ο ίδιος καίγεται μόνο για την αναμόρφωση ( ακόμα μια φορά) του προϋπολογισμού πληρώνοντας προεκλογικά γραμματεία και αλισβερισια. Κύριε Αποστολάκη ξέρουμε από την εποχή της Ζούγκλας και του Τριανταφυλοπουλου το ποιόν σας Αλλά επιτέλους σταματήστε να αρμεγεται το δήμο και τους δημότες. 20 χρόνια έχετε δημιουργήσει περιουσία τόσο εσείς όσο και οι αυλικοί σας στις πλάτες των δημοτών και σίγουρα πατάτε στην τενεκεδοποιηση της τοπικής κοινωνίας που κατεβάζει τα παντελόνια της για 50 και 100 ευρώ κάθε εκλογική αναμέτρηση κάνοντας έναν τελειόφοιτο νυχτερινού Λυκείου Δήμαρχο εδώ και 20 χρόνια. Η κατάντια του τόπου μας φαίνεται χρόνο με το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12:26 το πτυχίο που έχεις εσύ δεν έχει να κάνει τίποτα με την πολιτική και γενικότερα. Ένας "αμόρφωτος" απόφοιτος λυκείου είναι πιο κόσμιος και πιο καλύτερος στην πολιτική ή οπουδήποτε αλλού από έναν "μορφωμένο" σαν κι εσένα. Δυστυχώς αγαπητέ τα χαρτιά δεν κάνουν ούτε τον άνθρωπο ούτε τις ικανότητες του ούτε τη μόρφωση η οποία έρχεται από την οικογένεια. Και εσύ ο μορφωμενος γνωριζεις καλύτερα τη νομοθεσία από τον καθένα θα έπρεπε να ξέρεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν μέχρι 31/12 κάθε χρόνο και εφόσον το ξέρεις πάει να πει ότι σκοπίμως δημιουργείς πρόβλημα για την παρακωληση της λειτουργίας του δήμου. Όσο για την εποχή Τριανταφυλλόπουλου είναι πολλοί που προσπαθούν να διασύρουν τον Αποστολάκη και κάθε αποστολακη που δεν ικανοποιεί τα συμφέροντα τους κάθε φορά κάθε εποχή είναι και κάποιος άλλος. Αυτή τη στιγμή είναι ο δάσκαλος. Αν υπήρχε αντίστοιχη εκπομπή θα πήγαινε εκεί. Υποτιμάτε και την τοπική κοινωνία όμως από την οποία ζητήσατε την ψήφο τους. Νομίζω ότι η κοινωνία βοηθείται από τον Αποστολάκη γι'αυτό τον ψηφίζει συνεχώς. Εσείς τι θα κάνατε για την τοπική κοινωνία; Μήπως θα βοηθουσατε τις επιχειρήσεις ή θα τα βγάζατε όλα διαγωνισμούς και θα τα δίνατε απευθείας εκτός Δήμου όπως επιθυμεί ο μέγας δημόσιος υπάλληλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης; Αν δεν έχετε καταλάβει ότι ζούμε σε κρίση κοινωνική και οικονομική να πάτε σπίτι σας. Προσευχομαστε να υπάρχουν δουλειές με δραστηριοποίηση μεγάλων εταιριών να δουλεύουμε και όχι να τις διώξουμε επειδή δεν θέλουμε τις ανεμογεννήτριες η τα σκουπίδια. Πολύς κόσμος δημότες τρώνε ψωμί. Επίσης είμαστε από τους πολύ λίγους δήμους που δεν έχουμε χοτσποτ λαθρομεταναστών και ας προσπαθείτε εσείς το αντίθετο. Να τους πάρετε σπίτια σας. Ο Αποστολάκης το κατάφερε κι αυτό. Η κατάντια μας δεν είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του Αποστολάκη αλλά των δυσμενών καιρών που διανύουμε. Αν δείτε συγκεντρωτικά όλους τους δήμους και σε τι επίπεδο βρίσκεται ο καθένας θα δείτε ότι ο δήμος μας είναι σε πολύ καλή θέση VIP θα μπορούσα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 5:49 ποσα κονομας απο το δημο βρε τενεκε ξαγανοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5.49 όσο και να το παλεύεις η κατάντια του τόπου μας είναι εμφανείς και κύριοι υπεύθυνοι είναι φυσικά οι δημότες αυτού του τόπου που εκλέγουν έναν αμόρφωτο νεοπλουτο (με τα λεφτά του δημου) εδώ και 20 χρόνια. Νομίζω πως σε κάλυψα με το τι άποψη έχω για την τοπική κοινωνία του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας χειρότερη ακόμα και από αυτήν που έχω για τον Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα πέστα. Όμως πιστεύω ότι πρέπει να επισημάνουμε ότι και 27 είναι το ίδιο.

      Διαγραφή
  34. 5.49 ΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
    δέν λέμε : και πιο καλύτερος
    αλλα λέμε: καλύτερος ή πιο καλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 5.49 ΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
    δέν λέμε : και πιο καλύτερος
    αλλα λέμε: καλύτερος ή πιο καλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο