Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Δείτε live τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ


19 σχόλια:

  1. Aνοιχτή πλέον και χωρίς μάσκες η συνεργασία Μπούχαλης και Θανασάκη. Ύμνοι στη δεξιά από τον αυθεντικό υβριστή. Εσείς οι κεντροαριστεροί ψηφοφόροι να χαίρεστε την ανεξάρτητο πολιτικά Δήμαρχο και τη Δημοτική Ομάδα του , που ψηφίσατε. Μασούρα κήρυξε ανένδοτο αγώνα σε όλα τα επίπεδα πολιτικό, διοικητικό και εισαγγελικό. Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έδωσαν 550.000 ευρώ στο κ@ρχ@ρι@ από το Προυπολογισμό του 2019 χωρίς να έχει ψηφιστεί ο Προυπολισμός του Δήμου του 2019!!!!!!. Από αύριο αρχίζει το παιχνίδι του ανενόχλητος. Δεν θα του περάσει όμως. Επίτροπε Τάκη τι πράγματα είναι αυτά; Αδάμη κλπ προσέξτε τι θα υπογράψετε. Το κρυφτούλι τελείωσε. Είδατε τι είπε. Οι υπάλληλοι έστειλαν λάθος χαρτιά στον Επίτροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συνεδρίαση κρίνεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ για τους κάτωθι λόγους:
    1. Για το 1ο θέμα, λόγω λήξης χρηματοδότησης της πράξης στις 31/12/2019.
    2. Για το 2ο θέμα, διότι πρόκειται για επιχορήγηση που αφορά προμήθεια πετρελαίου για τους Παιδικούς Σταθμούς και κρίνεται κατεπείγουσα λόγω λήξης του οικονομικού έτους.

    Γράφουν ψέματα ακόμη και στη πρόσκληση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους. Ενώ έγραφε η πρόσκληση για το πετρέλαιο των παιδικών σταθμών τελικά ζήτησε 550.000 ευρώ. Ζαχαράκη και Μυλωνίδη απαιτείστε να ανακοινώνονται 5 ημέρες νωρίτερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου οι συνεδριάσεις του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας , οι οποίες πρέπει να γίνονται φανερά και όχι κρυφά. Δάσκαλε από Πλαγιά πρόσεχε τι υπογράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαρ - πρατήριο και Νάσος αφού μετέτρεψαν τη Ζαβέρδα σε σκουπιδότοπο , συνεργάζονται τώρα ανοιχτά . Ξυπνήστε ρεεεεεεεε. Τα λεφτά είναι πολλά και η κουτάλα μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι οι δημοτες που θελουν την καθαρση η μονη λυση ειναι τελικΑ ο μασουρας.πρωην φσνατικος με τον αποστολακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ασχετε ο προύπολογισμος του 2019 ψηφιστηκε τον Ιανουαριο ή το Φεβρουαριο του 2019....ποσο ασχετοι ησθε.....επιτελους ενας καθαροαιμος δεξιος τους απαντησε για τα πεπραγμενα της κυβερνησης....Γιατι αν περιμεναμε απο Φερεντινο σωθηκαμε....σε πολλα συμβουλια ο μυλωνιδης κατηγορει την κυβερνηση κ κανενας απο την δεξια πτερυγα δεν του απαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1:16 ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΡΑΒΑ ΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ. ΦΙΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φανερά εκνευρισμένος και όλο γενικότητες ο κύριος Αποστολάκης. Τον ενοχλεί που γίνεται δημόσιος ρεζίλι τόσο αυτός όσο και οι σύμβουλοι του .Κυριε Αποστολάκη πείτε μας που πήγαν οι απευθείας αναθέσεις και αν υπήρξε διαγωνισμός και έκθεση προτάσεων και προσφορών από άλλους προμηθευτές του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ σύντροφε Βίτσα παραιτηθείτε από την θέση του αντιδημάρχου και της παραταξης δύναμη πολιτων. Δεν αρμόζει στο ήθος σας και το μορφωτικό επίπεδο σας να συμμετέχετε σε αυτόν τον πολιτικό οχετό διαπλοκής, διαφθοράς και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος από επαγγελματίες πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Koυνάει το δάχτυλο ο αρχιδιαπλεκόμενος μέσα και έξω από το Δήμο. Ντροπή σου ακροδεξιό βδέλυγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημητράκη πες στον οπερατέρ ότι το κινητό το κρατάμε στο πλάι όχι όρθιο. Αν και καλύτερα είναι να μην μας υποβάλλεις ξανά στο μαρτύριο να ακούμε μπούρδες ένθεν και εκείθεν. Για δείτε ρε ποιοι παρακαλούσαν για ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα θα το χονεψτρ το ολοι οτι ο βιτσας ειναι ο ανθρωπος για τη βρωμικη δουλεια.και εσεις του λετε να παρετηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2500 ανθρωποι σημερα ειδαν τον καρυ να διδασκει τον βιτσα περι ελεγκτικου,τι ειναι τμημα,πως δικαιωνεται ενας εργολαβος προσωπικαθα στειλω το αποσπασμα στο ελεγκτικο συην αθηνα να το δουν οι πρισταμενοι του να χαρουν ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βγάλτε τους στο ξέφωτο συνέχεια. Να γίνονται ρεζίλι. Να βλέπει ο κόσμος ποιοι πολιτικοί τ@ν@κεδ@σ τον διοικούν . Βέβαια έχουν το ταμείο του Δήμου στα χέρια τους. Υπάλληλοι προσέχετε τι υπογράφετε. Στο κρίσιμο σημείο θα σας δώσει , όπως σας δίνει μέσα στο ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά γιατι τρελαινεστε πριν από εφτά μήνες ειχαμε εκλογες αν δεν ηταν καλος ο δημαρχος κ η ομάδα του δεν θα ήταν παλι εκλεγμένοι για ονομα του θεού δεν ήταν ηλίθιοι ολοι θα έβγαινε καποιος αλλος .. ειναι ο δημαρχος με τα ποιο πολλα εργα χονεψτετο Επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να βλέπει κανείς
    δημοτικά συμβούλια αποτυχημένων δήμων ?
    Πολιτική Αντίσταση μέχρι την εκλογική νίκη των προοδευτικών ανθρώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aφού πέρασε την αναμόρφωση και έδωσε τα 550.000 ευρώ για να αρχίσει η Μ@Σ! σηκώθηκε και έφυγε. Αυτό τον ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε τενεκε 9:00 ο καριολης βγαινει δημαρχος γιατι πληρωνει 500 ψηφους που ολοι ειναι σαν εσενα ελεεινοι . και εχει τη μιση δεξια που ολοιτους ειναι πουλημενσ τομσρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο