Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις πρώτοι Ρομά που ρήμαζαν σπίτια

Πόσταραν «το χρήμα» στο Facebook

Μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Μεσολογγίου προφυλακίστηκαν οι τέσσερις πρώτοι από τη σπείρα Ρομά που είχε ρημάξει την Αιτωλοακαρνανία, με κλοπές και ληστείες. Αποκαλυπτικές αναρτήσεις τους στα σόσιαλ μίντια, ξετυλίγουν όλο το παρασκήνιο της εγκληματικής δράσης τους.

Περίπου δύο μήνες πριν, ο αρχηγός «Κώτσος», έδειχνε με καμάρι το πακέτο από κάποια πρόσφατη λεία του.
Ο καταυλισμός στο γήπεδο του Αιτωλικού «ορμητήριο» για τα χτυπήματα

Ο πιο σκληρός της παρέας των τριών κακοποιών που συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο, ξεκινούσε από τα Νεόκτιστα για τον καταυλισμό, στο γήπεδο του Αιτωλικού.


Αυτό ήταν το ορμητήριο για τα χτυπήματα της σπείρας των Ρομά σε όλη την Αιτωλοακαρνανία. Ο ίδιος οδηγούσε τα κλεμμένα αυτοκίνητα ,με τα οποία ξήλωναν τα ATM τραπεζών

Λάτρης των σόσιαλ μίντια, ο «Κώτσος» φρόντιζε να επιδεικνύει το...χρήμα που έρρεε άφθονο, μετά τις ληστείες σε ανυποψίαστους πολίτες και τις κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Το δεύτερο μέλος της...παρέας , που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων του Αγρινίου και των γύρω περιοχών, ήταν ο «Μάνι». Ως βασικός συνεργός, συνόδευε πάντα τον αρχηγό στα ταξίδια του!

Οι πόζες του στο facebook με full face και όπλα... μιλούν αποδεικνύουν την οργανωμένη και ....βίαιη δράση τους.
Ήταν ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της Αιτωλοακαρνανίας

Στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, ο Γιώργος Ρόμπολας έπεσε τέσσερις φορές θύμα των κακοποιών. Δύο φορές του έκλεψαν το αυτοκίνητο, ενώ άλλες δύο του χτύπησαν και το μαγαζί.

Οι συνολικά οκτώ συλληφθέντες - ηλικίας από 16 έως 40 ετών -  πέρασαν το πρωί της Δευτέρας την πόρτα της Ανακρίτριας Μεσσολογίου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Οι τέσσερις από αυτούς προφυλακίστηκαν, ενώ την Τρίτη ακολουθεί η απολογία των υπολοίπων. 

πηγή: star.gr

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο