Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον ΑΣΤΑΚΟ

-Αύριο Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία στον Αστακό.

                Το Δημοτικό Κοινοτικό Συμβούλιο, η Πρόεδρος και η Κοινωφελής Επιχείρηση, σας προσκαλούμε στην πλατεία μας στον Αστακό την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
 -θα υπάρχει παιδική χορωδία με μέριμνα του Συλλόγου γυναικών και θα προσφέρουμε γλυκά.
      Σας περιμένουμε όλους να νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ανταλλάξουμε ευχές!!

Η Πρόεδρος
Αρετή Γριτσίπη

21 σχόλια:

  1. Γελάει ο κόσμος όλος ...
    Αφού σας ξεφτίλισαν στα μέσα ,είπατε να κανετε στολισμό 1,5 μέτρου δέντρου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε το για μετά τα χριστιυγεννα😂🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο φιλότιμο αν είχατε θα βάζατε δύο λαμπάκια!!! Όχι για τίποτε άλλο, μόνο για την ψυχολογία των κατοίκων.. το μόνο που προσπαθείτε να περάσετε στον κόσμο είναι ότι δεν έχετε χρήματα γι'αυτό δεν κάνατε τίποτα... αν ξέραμε ότι θα είχατε αυτή την πολιτική ούτε τον πυρετό μου δεν θα σάς έδινα!!! Όχι που θα σάς ψήφιζα... αλλού να κάνετε οικονομία όχι στον στολισμό... άκου να δεις για χίλια πεντακόσια ευρώ ρίξανε σε μαρασμό και απογοήτευση των κόσμο ;;; δεν θα σάς πω γιατί είσθε... το ξέρετε ποιό καλύτερα από μόνη σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολλια μη γράφεις

      Διαγραφή
    2. Ξέρει ο Κόλλιας γράμματα;;; και γράφει και σχόλια;;; αυτός δήλωνε αμόρφωτος και αγράμματος στην παραλία.... Πολύ το γέλιο....

      Διαγραφή
  4. Αφού μας το βγάλατε από την μύτη δεν θέλουμε τίποτα. Ποιοί είστε εσείς που μας αντιμετωπίζετε σαν πολίτες τριτου κοσμου; Αλλα για τους ψηφους τοτε μας πιάνετε εσείς στους δρόμους... Ο δήμαρχος των έργων.. Η γιαγιά μου έβαλε περισσότερα στολίδια στο σπίτι της. Σας παρακαλάμε στο δρόμο για να βάλετε 3 λαμπάκια στον Αστακό... Για έναν τόπο που να αναζητά να ακολουθεί τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα οπου μικροί και μεγάλοι αυτες τις ημέρες θελουν να ζήσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαλουνακια αφου ριμαξατε τα παντα ακομα και απο τους φωτοστολισμους και τα μπιχλιμπιδια δεν αισχυνεστε να μιλατε????
    Θα γιορτασουμε πιο καλα πιο ομορφα πιο ανθρωπινα με περισσοτερες εκδηλωσεις χωρις δημοσιο χρημα οπως κανατε εσεις ξερουμε γιατι.
    Εμεις θα κινητοποιουμε τον κοσμο θα εμπνεουμε εθελοντισμο και το αποτελεσμα θα ειναι πραγματικες εκδηλωσεις αγαπης και ανθρωπιας και οχι προσωπικες προβολες με δημοσιο χρημα.
    Στις φωλιες σας λοιπον που εχετε θρασος γιορτινες μερες καλικαντζαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσα λαμπιόνια κι αν ανάψεις η ψυχή του ηττημένου δεν θα λάμψει ποτέ.

    Εμείς στολίζουμε τα μάτια των ανθρώπων και όχι μόνο για τα Χριστούγεννα.

    Μπράβο Αρετή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ειδικούς συμβούλους "λεφτά υπάρχουν"
    να φωτίσουν τα δέντρα και τις κωμοπόλεις δεν έχουν.
    κάνουν οικονομία στο ρεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Νανσθ μου μην αγχώνεσαι τόσο...... Εκεί μέσα δεν θα ξαναμπείς ποτέ....

      Διαγραφή
  8. Αυτό που ζούμε είναι απλά τραγικό. Δεν θα το χαρακτήριζα διαφορετικά. Με όλα αυτά που κάνετε, πάτε να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια αλλά πραγματικά κουραστήκαμε να τα υπομένουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο την μία ο Γαλουναρος τα πήρε όλα και έφυγε,πήρανε μέχρι και τα στολίδια σπίτια τους,πήραν υπολογιστές,άδειασαν αποθήκες.Απο την άλλη βέβαια άλλοι καλλιτεροι και ετουτοι εδώ,μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα,τρέχουν και δεν φτάνουν να στολίσουν στην πλατεια το δέντρο που είχε η μάνα μου στο παταρι και μας καλουν στην τραγελαφική Εκδήλωση.Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτόν τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά γραφεται όλοι για τον στολισμό..... Εσείς πιστεύετε ότι με 20 λαμπάκια θα αλλάξει η πόλη; τις πόλεις τις αλλάζουν οι πολίτες.... Ξεκίνησε κάτι με αλλαγή διοίκησης, επιτέλους έφυγε η κομπανία που όλα τα τρώω όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, και με πολύ προσπάθεια προσπαθούν να φτιαξουν τον τόπο από την αρχή.... Όλο αυτό χρειάζεται χρόνο και υπομονή..... Αν νομίζετε ότι θα γίνουν όλα σε μια μέρα πλαναστε. Επί γαλουνη ο στολισμός ήταν λίγος χαλασμένος και ανακάλυψαν πως μετά το πέρας της θητείας γαλουνη και ΑΦΑΝΤΟΣ. Αλλά τότε πέρναγα τε όλοι εσείς που γραφεται τώρα πέρνατε το δωράκι Χριστουγέννων πρωτοχρονιάς κτλ και κάνατε μοκο και όλα. Ήταν παραμυθένια..... Τέτοιοι πολίτες δεν αλλάζουν πόλις, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να αναφέρουν οι πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου που να δηλώνει δυσαρέσκεια και υπογράμμιση των κακών κειμένων και δρώμενων της καθημερινότητας τους αμέσως τους ονομάζεται ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΑΛΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ.
      Αυτή δεν είναι απάντηση!!!
      ΝΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΣ.
      ΔΗΛΑΔΗ ποιό το συμπέρασμα εδω;
      Εσείς που είσασταν στην παρακμή τόσα χρόνια μην μιλάτε γιατί αυτό αξίζετε και τώρα;
      Το 70% ψήφισε το νέο Δήμαρχο και δεν θα αργήσει να τον κατεβάσει Εάν συνεχίσει την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

      Διαγραφή
  11. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ
    ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ
    ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. άκου εκεί πως λέει ο 1:32.
    ένα πετυχημένο δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. άκου εκεί πως λέει ο 1:32.
    ένα πετυχημένο δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στολισμός δέντρου σε ένα παραμελημένο δημο.... Αστείο ε; Αυτά να τα βλέπει ο κόσμος γιατί εξαιτίας της νοοτροπίας του έφτασε σε αυτή τη κατάσταση ο Αστακός.... Ντροπή και μόνο ντροπή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε ολα τα σχόλια ζητατε να κάνουμε υπομονή γιατί θέλετε πολύ χρόνο για να αλλάξετε τα πράγματα.Δεν σας ψηφίσαμε για να κάνετε επανάσταση, σας ψηφίσαμε για να βελτιώσετε την καθημερινότητα μας και άντε να βάλετε και σείς το λιθαράκι σας.Εσεις το μονο που κάνετε είναι να τα βάζετε με όλους και να δικαιολογείτε τη απραξία σας ετσι.μάλλον δεν ήσασταν έτοιμοι και έμπειροι να αναλάβετε το δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9:04καλά ξεχάσατε τριανταφυλλάκια τι λέγατε και τι κάνατε όταν πρόπερσι άργησε λίγο να στολίσει ο Γαλούνης;πολύ υποκριτές είστε τελικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο