Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Μετα τη χθεσινή αναβολή, νέα ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, ΑΥΡΙΟ Κυριακή!!

             Η προγραμματισμένη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, λόγω έλλειψη απαρτίας. 
        Ωστόσο αμέσως μετα την αναβολή προγραμματίστηκε νέα ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων στην Βόνιτσα, στις 29 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 το πρωί......
Αναλυτικά...

«Πρόσκληση σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου» (παρ. 5 άρθρο 67 Ν.3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18).

          Σας καλούμε να προσέλθετε σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 29 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-η Τροποποίηση Απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ» με Α/Α 1 της Πράξης ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και Κωδ. ΟΠΣ 5001935 του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020». (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος).
2.-Περί επιχορήγησης Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης». (Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής)..............



3.-Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019. (Εισηγητής κ. Βίτσας Δημήτριος).
4.-Αποδοχή συμμέτοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες» για το ποσό χρηματοδότησης ύψους 66.500,00ευρώ. (Εισηγήτρια κ. Πανταζή Παναγιώτα)
5.-Αποδοχή συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” στον άξονα προτεραιότητας “Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων” ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ‘Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας’ για το ποσό χρηματοδότησης ύψους 104.000,00€. (Εισηγητής κ. Πάντας
Νικόλαος)

Η συνεδρίαση κρίνεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ για τους κάτωθι λόγους:
1.-Για το 1ο θέμα, λόγω λήξης χρηματοδότησης της πράξης στις 31/12/2019.
2.-Για το 2ο θέμα, διότι πρόκειται για επιχορήγηση που αφορά προμήθεια πετρελαίου για τους Παιδικούς Σταθμούς και κρίνεται κατεπείγουσα λόγω λήξης του οικονομικού
έτους.
3.-Για το 3ο θέμα, πρόκειται για τακτοποιητικές εγγραφές του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019, οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν εντός του έτους 2019.
4.-Για το 4ο και 5ο θέμα διότι η προθεσμία λήξης της χρηματοδότησης είναι στις 31/12/2019.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΟΥΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ


11 σχόλια:

  1. Για ποιό πετρέλαιο για τους παιδικούς σταθμούς μιλάτε; Πόσες αναμορφώσεις θα κάνετε; Mέχρι τώρα το 2019 έχετε κάνει επτά τον αριθμό. Όλη η αντιπολίτευση να παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και να καταψηφίσει την αναμόρφωση του προυπολογισμού. Ο Δήμος τότε οδηγείτε σε Διαχειριστικό και Οικονομικό Έλεγχο. Η απουσία, το παρών θεωρούνται στήριξη της Δημοτικής Αρχής που κατασπατάλησε το Δημόσιο χρήμα για να επανεκλέγει και να οικονομήσουν οι ημέτεροι τους πολλά λεφτά με τις απευθείας αναθέσεις. Θα ελεγχθούν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει ο πρώην πρόεδρος κ πλεόν αναπληρωτής πρόεδρος της κοινότητας Παλαίρου που έπιασε δουλειά κ τι άλλη επαγγελματική κίνηση ετοιμάζει με τις ευλογίες του αποστολάκη! Σε όλη τη διάρκεια της θητείας του o ρόκο εξυπηρετήθηκε πιο πολύ απ'όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι συριζομπαχαλακηδες το κανουν για να δημιουργησουν προβλημα και χαος στο δημο και αντι να πανε να ψηφισουν αρνητικα προτιμουν να μην πανε καθολου. φανταστειτε να παρεμενε και ο νομος του τσιμπλα χωρις να τον αλλαζε ο κουλης τι θα γινοταν. θα παιζαμε ξυλο με ροπαλα τωρα αντι να μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.32 εδω ο Ρουφης καθε μερα φευγει απο το δημαρχειο στις 10 για να παει για δουλεια στην πρεβεζα. ενω τα δικα μας τα παιδια ειναι ανεργα εσυ πληρωνεσαι για 8ωρο κ δουλευεις 4 ωρες τη μερα κ το μισθο του προεδρου επιπλεον παροτι καθεσαι 2 ωρες τη μερα μονο στο δημαρχειο! ηθελα να ξερα εκει στην πρεβεζα δεν υπαρχει καποιος σοβαρος ανθρωπος να δει τι γινεται! αυτος ειναι ο σοσιαλισμος σου Αχιλλεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σε έχουν ενημερώσει σωστά φίλε 1:02 στο δημαρχείο παλαίρου δεν υπάρχει ούτε αντιδήμαρχος ούτε πρόεδρος κοιτάνε μόνο τη δουλειά τους και όχι το δήμο ο βιτσας πότε θα πάρει άδεια απ τη δουλειά του μπας και τον δούμε και στο δημαρχείο

      Διαγραφή
  5. Για τα βιορευστά στις Φυτείες ενάντια στις αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ξεσηκώθηκε όλη η τοπική κοινωνία!
    Για την καταστροφή της ευρύτερης περιοχής της Παλαίρου από το ΧΥΤΑ μόνο το ΚΚΕ αντέδρασε!
    Μπράβο στο Νώντα.
    Λυπηρό κε Μασούρα να συντάσεστε....
    Ο ΧΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι να μάθουν αυτοί πως λειτουργεί ένας ένας θα περάσουν χρόνια , αρκεί να μη εμποδιζουν τη πρόοδο του τόπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.40 κομπλεξικε αντισυριζα μάθε να ζεις σε μια κοινωνία που όλες οι φωνές έχουν δικαίωμα λόγου και η πλειοψηφία κάνει κουμάντο. Δυστυχώς στην Ελλάδα Αλλιώς ψηφίσαμε στις δημοτικές εκλογές και αλλιώς ξημέρωσε 1 Σεπτεμβρίου με τις πραξικοπηματίκες τροπολογίες για την τοπική αυτοδιοίκηση από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.Εχεις κόμπλεξ ταξικό με το ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά Φασίστα Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και σύντομα ο λαός θα ξανά ξυπνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αρπακτικά του δήμου πρέπει άμεσα να πληρωθούν. Πόσες αναμορφώσης θα κάνεις ρε Αποστολάκη σε ένα έτος? Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιεζουν για ζεστο χρημσ τωρα ολα τα λαμογια θελουν πολυτελειες τις γιορτες .κακο χρονο να εχετε που εχετε φαει το διαολο αθεοφοβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μεγαλυτερο αρπακτικο του δημου κυκλοφορει με πατεριτσες αυτο ειναι μονο η αρχη για ολα τα αρπακτικα.εχουμε πολα να δουμε ακομα.δοξα το θεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο