Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Εσπερινός και Λιτανεία στον Άγιο Σπυρίδωνα ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ - (ΦΩΤΟ)









            Σήμερα παραμονή το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, στον πολιούχο του Αρχοντοχωρίου Άγιο Σπυρίδωνα. 
     Την Ακολουθία τέλεσαν οι Ιερείς:  ο Αρχιμανδρίτης π. Δαβίδ Μπαζούλας εφημέριος Αστακού, π. Ευφρόσυνος Γρίβας εφημέριος Κανδήλας, οι εφημέριοι του Ναού Αγίου Αντωνίου Αγρινίου  π. Σπυρίδωνας Μαμασούλας και ο π. Λεωνίδας Παναγιωτόπουλος, ο π. Αθανάσιος Φραγκοτάσιος εφημέριος Αρχοντοχωρίου και ο ιεροψάλτης Κωνσταντίνος Καραχάλιος.
        Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η έξοδος της Ιεράς Εικόνας του αγίου Σπυρίδωνα απο τον Ιερό Ναό και ακολούθησε η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνας στους δρόμους και στη πλατεία του χωριού........



Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Φωταγώγηση δέντρου: χριστουγεννιάτικα τραγούδια απο τους μαθητές δημοτικού σχολείου Αρχοντοχωρίου 

ΒΙΝΤΕΟ....

        Σε γιορτινό κλίμα και με πολλά χαμόγελα η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου, ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Λιοντάκης και ο Συλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, μετά το πέρας  διοργάνωσαν γιορτή, για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο προαύλιο του εορτάζοντα ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα Αρχοντοχωρίου. Τα παιδιά είχαν στολίσει το δέντρο και προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα, καλωσορίζοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων.

         Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Αρχοντοχωρίου Γιώργος Λιοντάκης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Μάντζαρης, η Χριστίνα Ταπραντζή δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κακούρης, ο π. πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης, κ.α. 





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο