Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Το πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τη συμμετοχή των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αγρινίου

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου η  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των δημοτικών παιδικών  και βρεφονηπιακών σταθμών.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη  18/12/2019  ο 5ος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ θα ψάλει τα κάλαντα στο ΚΑΠΗ Αγρινίου στις  9.30 π.μ.
Την Παρασκευή  20/12/2019  ο  1ος  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ θα διοργανώσει Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τραγούδια και κάλαντα στο ΚΗΦΗ Αγρινίου στις 10.00 π.μ. 

Την Κυριακή  22/12/2019  και ώρα 11:00 π.μ  οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί  θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στον κινηματογράφο  «ΑΝΕΣΙΣ» με θέμα: «Χαίρομαι όταν παίρνω – Μαθαίνω  και να δίνω. Όλοι οι  Παιδικοί Σταθμοί  της πόλης θα συμμετέχουν προσφέροντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών,  θα πάρουν δώρα, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και  θα παρακολουθήσουν την προβολή της ταινίας «Ένα δέντρο μια φορά» του Ευγένιου Τριβιζά.
Την Δευτέρα  23/12/2019  σε όλους τους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ θα πραγματοποιηθούν  Χριστουγεννιάτικες γιορτές με τη συμμετοχή όλων των φιλοξενουμένων νηπίων και βρεφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο