Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Βάρνακα



     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019. Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέσπασαν από το κοινό το πιο θερμό χειροκρότημα με τη θεατρική τους παράσταση <<Οι μάγοι που μισούσαν τα κάλαντα!>>. 
Στη γιορτή παρευρέθηκαν γονείς, κάτοικοι του χωριού Βάρνακα και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και οι εξής επίτιμοι καλεσμένοι: 

ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Κεραμίδας Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Πραμαγκιούλης Λάμπρος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρνακα κ. Λιότσος Νίκος, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξηρομέρου κ. Μπαμπούρης Κώστας, ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου και πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βάρνακα κ. Πολύζος Βασίλης, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας και πρώην Προϊστάμενος του 7ου Γραφείου Ν. Αιτωλ/νίας κ. Παπαναστάσης Αλέξανδρος και η Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Αρχοντοχωρίου κ. Μπίκα Μαρία. 

Μετά τη θεατρική παράσταση ακολούθησε λαχειοφόρος κλήρωση, μοίρασμα δώρων στους μαθητές από τον Σύλλογο Γονέων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα, αλλά και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάρνακα.
Τέλος, η γιορτή έκλεισε με πλούσιο μπουφέ με εκλεκτά και παραδοσιακά εδέσματα. Στον μπουφέ συνεισέφερε και ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα Αιτ/νίας.
Η Προϊσταμένη  του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα κ. Ροπόκη Θεοδώρα, η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Βάρνακα κ. Μπιτσικώκου Ελευθερία, καθώς και οι εκπαιδευτικοί κ. Φαρμάκη Μαρία και κ. Δούλη Ελένη εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία!






2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά και ένα μεγάλο μπράβο στους εκπεδευτικους μας για τη δουλειά που κάνουν, και του χρόνου με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια! Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο