Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΙΤΕ κι άλλες φωτογραφίες από τον εορτασμό του πολιούχου του ΑΣΤΑΚΟΥ Αγίου Νικολάου







ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου 

Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

        Με Θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Αστακό.
      Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμάς με συνλειτουργούντες τον Αρχιμανδρίτη Πάτερ Δαβίδ Μπαζουλα, τον Αρχιμανδριτη της Μονής Αγίου Γεωργίου Αστακού Πάτερ Ιερόθεο Κοκκώση, τον Πάτερ Δημήτριο Τεγα και τον Αρχιδιακονο τής Ιεράς Μητρόπολης Πάτερ Χρυσόστομο Κελεπούρη..........


         Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ, ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ τής ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣYΜΒΟΥΛΟΙ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κα ΑΡΕΤΗ ΓΡΙΤΣΙΠΗ, Η ΑΝΤΙΠΡOΕΔΡΟΣ κα  ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΡΑΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ κ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ, Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.
    
      Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η περιφορά της Εικόνας του Αγίου Νικολάου στους δρόμους του Αστακού και κατέληξε στην παραλία οπου τελέστηκε δοξολογία.
        Στην επιστροφή της ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ τής Εκδήλωσης προσφέρθηκαν γλυκά, πίτες και διάφορα αναψυκτικά σε όλους μας, στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣ..
ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο