Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή με φόντο τον «Άγριλο»


Προγραμματισμένη συνάντηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου  στις 4:00  το απόγευμα  στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Υπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας,  με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Αμφιλοχίας  και τους Δημάρχους Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη.....

Στη συνάντηση με τον Υπουργό θα συζητηθεί το φλέγον θέμα που έχει προκύψει μετά τις συχνές επισκέψεις αυτοψίας στο πρώην στρατόπεδο «Ψαρογιάννη» στον Άγριλο Αμφιλοχίας,  για τη μεταφορά μεταναστών.
Κάθετα αντίθετοι σε μια τέτοια κίνηση είναι τόσο ο Δήμος Αμφιλοχίας  που με το ψήφισμα όλων των επικεφαλής των παρατάξεων όπως αυτό εκφράστηκε ομόφωνα στο ΔΣ της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου,  αλλά και οι όμοροι Δήμοι Ξηρομέρου και Ακτίου Βόνιτσας.


e-maistros

3 σχόλια:

  1. Τριανταφυλλάκη τα σκουπίδια στη Ζαβέρδα από τη Λευκάδα τα έφερες με τη ψήφο σου . Τους ανθρώπους γιατί δεν τους θέλεις; Mε την ευκαιρία χρωστάει ο Δήμος Ξηρομέρου στο ΦΟΣΔΑ Παλαίρου και πόσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΙΑ ΛΕΦΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΗΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩΝΤΑΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΤΕΡΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ;ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;;ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΙΛΟ;ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο