Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Ανοιχτή συνάντηση Δημάρχου Γ. Τριανταφυλλάκη, φορέων, συλλόγων και πολιτών, για το πως θα ομορφύνουμε τα Χριστούγεννα τον Αστακό και τα Χωριά μας!





 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου

    Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξηρομέρου κου Γιάννη Τριανταφυλλακη και μέσω sms πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνάντηση, με φορείς, συλλόγους και δημότες, σήμερα Κυριακή 1.12.2019, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον Αστακό. 
        Ο Δημάρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης υπογράμμισε τον σκοπό της συνάντησης που είναι Πώς θα ομορφύνουμε την πόλη μας και τα χωριά του Δήμου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων αλλά και αργότερα..........



        Αναφέρθηκε στην κατάσταση των δρόμων και τις ενέργειες πού έκανε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, μίλησε για την καθαριότητα, για τα πάρκα (κούρεμα γκαζόν) και για τον στολισμό του Αστακού και των χωριών του Δήμου. 
      Επίσης στη συνάντησή του με τους φορείς του Δήμου τόνισε ότι περιμένει απάντηση από τον ΝΗΡΕΑ Α.Ε. και απο την διοίκηση στο λιμάνι Πλατυγιάλι, για την χορηγίες τους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Ως γνωστόν η Κοινωφελής και το Νομικό θα διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις για τα παιδιά στην έδρα του Δήμου σταον Αστακό αλλά και σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

             Στην σημερινή συνάντηση μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Λευτέρης Μάντζαρης, ο πρόεδρος του Νομικού Βασίλης Πολύζος, η Παρασκευή Ζαβογιάννη, αρχιτέκτων μηχανικός ειδική συνεργάτης του Δήμου, η δημοτική σύμβουλος Ταπραντζή Χριστίνα, η πρόεδρος τοπικού Αστακού Αρετή Γριτσίπη, η αναπληρωτής πρόεδρος Χρυσούλα Δράκα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Γιάννα Ζούλα-Ρεπάνη και μέλη του Δ.Σ, ο εκπαιδευτικός ενεργός πολίτης Βασίλης Ζαγκότας, αλλά και εθελοντές...










11 σχόλια:

  1. Μπράβο! Ενεργοί πολίτες, η άλλη πρόταση ως απάντηση στις υπερεξουσίες της καταστροφής. Μόνο έτσι θα σωθεί αυτός ο τόπος. Μακάρι να συνεχίσει και μετά τις γιορτές. Καλά τα λαμπιόνια και οι στολισμοί αλλά κρατάνε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά αυτό θα πεί δημοκρατία να ρωτάει ο δήμος τους δημότες του, πώς θα στολίσει ο δήμος τον δήμο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πρόεδροι που είναι γιατί δεν τους ενημέρωσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν λάμπες για τον δημοτικό φωτισμό που πληρώνουμε ανταποδοτικό τέλος και εσείς μιλάτε για λαμπιόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είναι ψέματα πάρε τηλ να σού αλλάξουν μια λάμπα στην γειτονιά σου για να δεις τι απάντηση θα πάρεις

      Διαγραφή
    2. Να πας στο γαλουνακι που δεν άφησε ούτε ένα ευρώ..... Αλλά τα τρωγατε μαζί και τώρα χεις απαιτησεις

      Διαγραφή
  5. Ο δήμος θα πρέπει να λαβει υπόψιν ολες τις διαφορετικες
    γνώμες των δημοτών του για το δημοτικό φωτισμό.
    αλλοι θελουν πράσινα λαμπάκια άλλοι κίτρινα,
    αλλοι κόκκινα λαμπάκια αλλοι θελουν ρόζ
    αλλοι μώβ και αλλοι τιρκουάζ.κ.ο.κ.
    εγω θέλω φωτισμό με μπλέ ή γαλάζιο χρώμα φωτισμό
    σαν το χρώμμα της θάλασσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τούς προέδρους από τους συλλόγους δεν τούς έχετε ενημερώσει πώς θα έρθουν σε αυτή την συνάντηση ?? Θα πρέπει να δούνε την ανακοίνωση ???? Θα στείλετε πρόσκληση??? Ή με το στόμα ο ένας στον άλλον και οποίος το μάθη θα έρθει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ήθελσ ν" αξερα χωρίς χορηγίες
    δέν μπορεί να γίνει μια λιτή Χριστουγενιάτικη εορταστική εκδήλωση της προκοπής σε αυτό τον τόπο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο