Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Μπλόκα στα τέλη του Ιανουαρίου αποφάσισαν οι αγρότες

Απόφαση για συντονισμένες πανελλαδικές κινητοποιήσεις μετά τις γιορτές, με προσανατολισμό την δημιουργία μπλόκων στο τέλος Ιανουαρίου, πήραν οι αγρότες που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Νίκαια της Λάρισας.

Οι αγρότες αποφάσισαν επίσης να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τρακτέρ και στην έκθεση της Agrotica στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Φεβρουαρίου, στα πλαίσια ενός προγράμματος κινητοποιήσεων που συζήτησαν σήμερα.
Στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων συζητήθηκαν συνολικά τα αιτήματα των αγροτών που διεκδικούν από το υπουργείο, ενώ επικεντρώθηκαν στο θέμα της τιμής του πετρελαίου, στο κόστος παραγωγής, αλλά και στο θέμα της τιμής των προϊόντων τους.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν Αγροτικοί Σύλλογοι και Ομοσπονδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

6 σχόλια:

  1. Τέλος Ιανουαρίου ε; Τα ιδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. σας βαρέθηκε ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιο συνδικαλισμο. 35 χρονια το ιδιο βιολι
    αλαξαν τα πραγματα παιδια . αν θελετε αφηστε τα τρακτερ στα σπιτια σας και κατεβητε με τα ποδια στους κομβους.το πολυ το κυριαλεησον το βαρεθηκε και ο χριστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η . περεστρόικα.. συνεργάζεται με τους Αμερικανούςκσι εσείς στα μπλόκα ακόμη,καθηστε στα καφενεία καί πιέστε τα τσίπουρα καί αφήστε τα μπλόκα και την ταλαιπωρία του κόσμου (πού μόνο αυτό μένει από τις κινητοποιήσεις σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επι ΣΥΡΙΖΑ καθε χρόνο είχαμε ανάπτυξη και προοπτική στην αγροτική οικονομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχασανε οι οτι απο 1 Ιουλιου 2019 εχει τεθει σε ισχυ ο νεος ποινικος κωδικας για Παρακωληση συγκοινωνιων !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με Τα τρακτέρ Να κλείσετε τους δρόμους για τα σπίτια σας.. Ο υπόλοιπος κόσμος δεν σάς φταίει σε τίποτα για να του κλείνετε εσείς τον δρόμο επειδή δεν ικανοποιεί τα αιτήματά σας ο κάθε αρμόδιος υπουργός.. έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο