Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Δέσμευση Υποστρατήγου Σπανουδάκη για την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας

     Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Σπανουδάκη, είχε χθες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
        Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Αγρίνιο και στον κ. Σπανουδάκη τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, καθώς και των αστυνομικών που υπηρετούν σ’ αυτές.
           Ιδιαίτερα τονίστηκε το πρόβλημα που προκλήθηκε με την λήξη των προσωρινών μετακινήσεων των αστυνομικών που ενίσχυαν το Α.Τ. Ακτίου Βόνιτσας, καθώς και την επιτακτική ανάγκη ιδρύσεως και λειτουργίας Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ακτίου Βόνιτσας που θα δώσει λύση σε χρονίζοντα θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης του εν λόγω Αερολιμένα και της ευρύτερης περιοχής.............


Για το λόγο αυτό επιδόθηκε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης .

      Ο κ. Σπανουδάκης από την πλευρά του δεσμεύτηκε να προσπαθήσει να δώσει λύση για τα προβλήματα που ταλανίζουν της Υπηρεσίες της Δ.Α. Ακαρνανίας και όσον αφορά την ενίσχυση του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας θα εκδώσει διαταγή προς τις Υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Ελλάδος για εκδήλωση επιθυμιών αστυνομικών να ενισχύσουν την Υπηρεσία αυτή αδαπάνως για το δημόσιο.


2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο