Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Με πρωτοβουλία της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ παρέμβαση καθαριότητας στον κεντρικό δρόμο στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ξηρομέρου -[ΦΩΤΟ]




                Με στόχο ο κεντρικός δρόμος του χωριού να λάμψει από καθαριότητα και μάλιστα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, η τοπική κοινότητα Βασιλόπουλου Ξηρομέρου, ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας

            Ο Πρόεδρος του χωριού Πάνος Πετρονικολός, ο οποίος απο το πρωί συμμετέχει στον καθαρισμό έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
      Μετά από αίτημα μας στις αρμόδιες υπηρεσίες, και καθ υπόδειξη αυτών, ξεκινήσαμε τον καθαρισμό του κεντρικού δρόμου (Αστακός-Αγρινίου), εντός του ορίου του χωριού μας, και μαζί με εθελοντές αρχίσαμε αποψίλωση και κλάδεμα κλαδιών και χόρτων, για την καλύτερη κυκλοφορία οχημάτων και την αποφυγή ατυχημάτων.

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλόπουλου
Πάνος Πετρονικολός.......






 












8 σχόλια:

  1. να ερθω να παρω κανα ξυλο για το τζακι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και κυρίως στους εθελοντές που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το τόπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΟΜΟΡΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΆ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΜΕ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΎΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα τωρα θα μας τρελάνετε ?
    αλλη κουλτούρα έχει το χωριό Βασιλόπουλο
    και άλλη κουλτούρα έχει το χωριό Αστακός
    και άλλη κουλτούρα έχει το χωριό Καραισκάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΔΙ ΞΥΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
    ΑΝΩΝΥΜΕ 9.10 π.μ
    ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλά τα λέτε αγαπητέ 2.06 μ.μ . Ο Πρόεδρος ορθώς πράττει μέσα στα καθήκοντά του. Και οι εθελοντές πάλι καλά κάνουν , εφόσον εθελοντισμός σημαίνει προσφέρω ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ για το καλό του τόπου μου. Αν και, ....τον εθελοντισμό τον γνωρίζουμε και τον έχουμε ζήσει μέσα από συλλογικά όργανα σε φορείς. Αυτά τα κλαδιά και τα χόρτα που καθαρίστηκαν χτες , παλιότερα δεν υπήρχαν στο δρόμο ; Αλήθεια γιατί πρωτύτερα δεν υπήρξε ανάλογη ευαισθησία από τους πολίτες "εθελοντές" ; Και το λέω αυτό , γιατί φίλε μου / φίλοι μου , ο εθελοντισμός δεν έχει κομματικές ή δημοτικές παραταξιακές αγάπες και φιλίες ή προσωπικά γινάτια . Ο Εθελοντισμός έχει ανά πάσα στιγμή και ΧΤΕΣ και ΣΗΜΕΡΑ και ΑΥΡΙΟ , ΜΟΝΟΝ ανιδιοτελή προσφορά προς πάσα κατεύθυνση , κι με οποιαδήποτε δημοτική αρχή ή πολιτική κυβέρνηση , με γνώμονα φυσικά την αγάπη για το χωριό μας , το δήμο μας την επαρχία μας , τον Νομό μας , την πατρίδα μας. Μόνον τότε είναι εθελοντισμός. Διαφορετικά κι όταν φωτογραφίζεσαι να σε δουν το τι πράττειν ; αυτό αγαπητέ μου / αγαπητοί μου , δεν είναι εθελοντισμός , αλλά κρύβει ιδιοτέλεια και υποκειμενισμό . Δίνει την εικόνα , σου δίνω ....να μου δώσεις ...και μένα κάτι ντις....Κι ο νοών νοήτω.
    Ν.ΓΕΝΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας εχει περασει απο το μυαλο οτι ο εθελοντισμος εμπνεεται ή να σας το πω αλλιως ο εθελοντισμος φρεναρεται απο την συμπεριφορα των ηγετων;;;;; Δηλαδη εγω εθελοντης να καθαριζω βοηθωντας τον δημο και οι αλλοι να ξεκοκαλιζουν τις σαρκες του;;;;
      Οχι φιλε μου. Τωρα βλεπω καθαροτητα και εντιμοτητα και συμμετεχω.

      Διαγραφή
  7. Φίλε Πανο γειά σου. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις για το χωριό σου. Συγχαρητήρια. Διάβασα μερικά σχόλια για το έργο σου. Για κουλτούρα, παιδεία και εθελοντισμό. Πιστεύω ότι τα σχόλια είναι από τους κατοίκους του Βασιλόπουλου. Εάν πας στον παλιό τον Άη Γιώργη και κατέβεις τον δρόμο προς τις Ακλαδές, θα δεις ένα χωράφι με ελιές που τοχουν κάνει σκουπιδότοπο. Από κει περνάν πολύ λίγοι και μόνο κάτοικοι του Βασιλόπουλου. Αυτή λοιπόν λέγεται κουλτούρα, παιδεία και εθελοντισμός??? Και αν το διαβάσουν οι κύριοι αυτό ας μην ξαναπεταξουν σκουπίδια. Σας ευχαριστώ πολύ. ΠΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο