Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Συνεχής και Προκλητική Κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος. Πληρώσαμε 9.000€ για αγορά ηλεκτρικών συσκευών!!! -Ζητείται πολιτικό ανάστημα. Υπάρχει; -ΟΨΟΜΕΘΑ"

 -Υπάρχει Δήμαρχος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας, που να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν; 
 -Υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο- Ακτίου, οι οποίοι να αναλάβουν τις ευθύνες  που τους αναλογούν;
 -Πληρώσαμε 9.000€ για αγορά ηλεκτρικών συσκευών!!! Με τη κοινή λογική, τις τιμές της αγοράς, και τις ανάγκες για τα δώδεκα βρέφη οι δαπάνες αυτές είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ. Πρόκειται για προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος. 
 -Καλώ τους Δημοτικούς Σύμβουλους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας, να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
 -Οφείλει πάραυτα ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης Γεώργιος, εφόσον διαθέτει πολιτικό ανάστημα, να αντικαταστήσει το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελή Αποστολάκη.
  -Αν δεν το πράξει, οφείλουν οι επικεφαλείς των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης ο κ. Κασόλας, ο κ. Μασούρας και ο κ. Μωραΐτης να θέσουν πρόταση μομφής και να ζητήσουν από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να αντικαταστήσει το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας.
  -ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.....
**************

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός 


04-12-2019
Αγαπητοί Αναγνώστες
      Στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Βόνιτσας δημιουργήθηκε και σωστά ένα νέο τμήμα βρεφικής φροντίδας. Η δυναμικότητα του τμήματος είναι δώδεκα (12) βρέφη.

       Με την 32/2019  απόφαση του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελή Αποστολάκη (με ΑΔΑ: 6Ω4ΧΟΛΧΖ-ΙΣ9) αριθ πρωτ 680 και ημερομηνία 26.03.2019 έχουμε την "Απευθείας ανάθεση προμηθειών και υπηρεσιών για Δημιουργία ενός  νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας στον Δ.Π.Σ Βόνιτσας Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας".
 -Σύμφωνα με την απόφαση αυτή έχουμε τα παρακάτω έξοδα:
1)-Υπηρεσία καθαιρέσεων και επιχρισμάτων 14.215, 80
2)-Προμήθεια οικιακών σκευών 788,02
3)-Προμήθεια κλινοσκαπασμάτων 2.900
4)-Προμήθεια επίπλων 11.075,68
5)-Προμήθεια ηλεκτρικών συσκευών 8.995
6)-Υπηρεσία σύνταξης και υποβολής φακέλου 7.688

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 45.662, 50 !!!!!! ευρώ....




          Η  παραπάνω απόφαση  πάρθηκε σύμφωνα, ανάμεσα σε άλλα, και με εφαρμογή του νόμου Ν.4412/2016. Ο νόμος ορίζει ότι πρέπει σε περίπτωση προμήθειας να καθορίζεται τι αγοράζουμε, πόσα αγοράζουμε και τη τιμή μονάδας του κάθε είδους που αγοράζουμε. 

  Είναι βέβαιο ότι το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ:
1)-Ηλεκτρική σκούπα σκόνης επαγγελματική (τεμ 1)
2)-Πλυντήριο πιάτων και ποτηριών (τεμ 1)
3)-Ηλεκτρική κουζίνα (τεμ 1)
4)-Πλυντήριο ρούχων (τεμ 1)
5)-Ψυγείο θάλαμος 2 θυρών (συντήρηση) (τεμ 1).

         Παρότι έκανα τη σχετική έρευνα μου, δεν μπόρεσα να βρω πόσο αγοράστηκε το κάθε είδος. Σύμφωνα με το παρακάτω Χρηματικό Ένταλμα Πληρωμής τα παραπάνω είδη τα πληρώσαμε οι Δημότες 8.995!!!! ευρώ.  

         Σύμφωνα με το ΧΕΠ, το τιμολόγιο εκδόθηκε στις 31/07/2019, έχει το ΧΕΠ ημερομηνία 01/08/2019 (τυχαία; θα δούμε παρακάτω) και ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Ελεγκτικού Συνεδρίου παρότι υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ. Ξέρετε γιατί; -Aπό 01/08/2019 ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ο Προληπτικός Έλεγχος από την Υπηρεσία του Επιτρόπου..... 

 
Κατόπιν των ανωτέρω: 
      Καλώ τους Δημοτικούς Σύμβουλους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας κ. Ζαχαράκη Μιχάλη και Μυλωνίδη Ευθύμιο να  πληροφορηθούν ως δικαιούται:  
1)-Τις υποβληθείσες προσφορές των προμηθευτών
2)-Την από 26/04/2019 τεχνική  έκθεση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
3)-Τις τεχνικές προδιαγραφές των προμηθειών
4)-Τη μελέτη για την υπηρεσία σύνταξης και υποβολής του φακέλου.
         -Στη συνέχεια να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες.
*************
Αγαπητοί Συνδημότες
        Με τη κοινή λογική, τις τιμές της αγοράς, και τις ανάγκες για τα δώδεκα βρέφη οι δαπάνες αυτές είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ. Πρόκειται για προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος.  
    -Καλώ τα αιρετά μέλη της πλειοψηφίας στο Κέντρο Μέριμνας τον Αντιπρόεδρο κ. Καούρα και την Αντιδήμαρχο κα Βέμη- Καρέλου να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.  
   -Οφείλει πάραυτα ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης Γεώργιος, εφόσον διαθέτει πολιτικό ανάστημα, να αντικαταστήσει το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας κ. Παντελή Αποστολάκη.
    -Αν δεν το πράξει, οφείλουν οι επικεφαλείς των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης ο κ. Κασόλας, ο κ. Μασούρας και ο κ. Μωραΐτης να θέσουν πρόταση μομφής και να ζητήσουν από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να αντικαταστήσει το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....

          -Σε ότι με αφορά κατέθεσα σχετική αίτηση στο Κέντρο Μέριμνας και περιμένω την απάντηση. Τότε θα σας ενημερώσω.
    -Βεβαίως επιφυλάσσομαι και για κάθε άλλη νόμιμη ενέργεια μου στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......


61 σχόλια:

  1. Φανερές υπερτιμολογήσεις . Διαπλοκή, διαφθορά, πάρτι με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα θα φάς βρε θερμοσίφωνα πόσα θα φας δεν χορταίνεις με τίποτα. Αυτή η κοιλια σου
    Τα καταβρωχθειζει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήτες βρομιάρηδες έχετε φάει τα πάντα. Φωτιά και λάβρα να πέσει στο κορμισας αθεόφοβοι. Δεν ντρέπεστε μωρέ καθόλου για πέντε ηλεκτρικές συσκευές τόσες χιλιάδες ευρώ. Τη κατάρα μου όλη να έχετε αληταράδες της Λαμογιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις περιουσίες που φτιάχνετε με τα κλεμμένα σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να σας γίνουν στάχτη και μπουρμπουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οι μεταξωτοι κωλοι θελουν και μεταξωτα ψυγεία. πληρωνε ανοητε δημοτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι παντελή, άνθρωποι ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, κοιμούνται στους δρόμους.... Φτάνει πια με το τσιμπούσι.. Τι να λέμε. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρώτησα στο Κωτσόβολο και μου είπαν 3500€ το μέγιστο . Ο θερμοσίφωνας καλά σας κάνει , έπρεπε να ντρέπεστε βονιτσανοι που εκλέγεται πρώτο σύμβουλο και τον Απιστολακη δήμαρχο ,είστε άξιοι της Μοιρας σας μη παραπονειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν τον διώξει ο Καργ σημαίνει ότι τα τρώνε μαζί με το χοντρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 26 νοματαίοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Μπουχαλιώτης γιατί ανέχεστε να σας ρεζιλεύει και δεν αντιδράτε; Πόσο άλλο φανερά θα τα παντελονιάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Bίτσα θυμάσαι ποιόν έλεγες θερμοσίφωνα. Να τον χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο εγώ ξέρω τι θέλει οθερμωσιφωνας του τα έκανα και στο σχολείο αυτά. Με βλέπει και κοκκινίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε ο Βιτσας στο τονίζω και πάλι. Μπήκε στο ψηφοδέλτιο με ανταλλάγματα πολλά. Απλά πραγματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9.000€ για 12 βρέφη! δεν ξαναγινε.. Σιγά μην αφήσει την καρέκλα ο σωτήρας μας! Ρε τι νούμερα υπάρχουν και κάθονται στο σβέρκο μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βίτσα..... θυμάσαι τι έγραφες τις πρώτες μέρες που ανέλαβες;;Η διαπλοκή τώρα αρχίζει!!!Θα σε κυνηγάει αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΡΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ ΕΩΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΙΜΕΝΟ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΙ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αγιασει το στόμα σου αδελφέ. Άντε γιατί πολλά μας τα έχει πει ο δάσκαλος και έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο πρόσφατο παρελθόν βλ. ισολογισμός - απολογισμός.

      Διαγραφή
  16. φαντασου ποσο σας ποναει ο αποστολακης ο μικρος που ασχολειστε συνεχεια μαζι του και με τα μικρα ποσα και εχετε ξεχασει το μεγαλο και τα μεγαλα ποσα. πεστε οτι θελετε σε 4 χρονια θα τον εχετε δημαρχο και θα του γλειφετε τις σολες απο τα παπουτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οταν ο βιτσας ως ελεγχομενος αφου ειναι δημοτικος συμβουλος του καρυ κλεινει τα ματια στην ρεμουλα τι πειμενετε....δασκαλεεεεεε ειναι πολλα τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11:57 εσύ τον γλείφεις εμείς αποστολακαικο δεν έχουμε ψηφίσει ποτέ.γιατι γνωρίζουμε πολύ καλά τι έστι Αποστολάκης .οπως έπαθε ο ....... από το καριολη έτσι θα πάθει και αυτός να το θυμάσαι. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζει Παντελή Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θερμοσίφωνα αν έχεις τα κότσια κατέβα για δήμαρχος το παρελθόν λέει ότι θα πάθεις συντρίβει. Ο άγγελος βγήκε δήμαρχος γιατί τη πρώτη φορά είχε αντίπαλο φερεντινο και τη δεύτερη επειδή ο Άρνης δημιούργησε τη κόντρα με το κορδόνι. Έσενα θα σε στηψουν σαν λεμόνι γιατί έχεις βρώμικο παρελθόν. Ρώτησε το Κώστα το Τζέφριο και θα στο εξηγήσει το γράμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ιστορία λέει ότι δήμαρχος βγαινει όποιος έχει τις λιγότερες εσωκομματικές διασπασεις και ταυτόχρονα συνδυασμο με μεγάλο κομματικό άνοιγμα ....... Ο Άγγελος ήταν αγαπητός στην αριστερά με ισχυρα δεξιά στελέχη και ηγετικές ικανότητες παλιάς κόπιας . Ο Γιώργος μια φορά είχε μαζί του την δεξιά διάσπαση του Ζαχαρακη και τις δυο τελευταίες φορές πολυκομματικό συνδιασμο και απο δεξιά πλευρά αδύναμους αντιπάλους με χαμηλή εκτίμηση από την βαση της Ν.Δ.. Ο Σολδάτος κέρδισε γιατί είχε τα Πασοκικα δεκανίκια του Τανταρου και νεα μέχρι τοτε άφθαρτα στελέχη....... Τώρα όσο αφορά τον Αποστολάκη Παντελή το θετικό είναι ότι έχει δουλέψει και προσφέρει στον Δήμο από το πόστο που ιατέχει . Έχει δημιουργήσει την δίκη του ομάδα που σιγά σιγά την αυξάνει . Το επόμενο θετικό είναι ότι δεν παρεκκλίνει από τις γραμμές του σημερινού Δημάρχου και τον ακολουθεί πίστα . Ο πόλεμος που του γίνεται από συγκεκριμμενα "κέντρα" τον δυναμώνει ακόμη περισσότερο και όλα αυτά που γράφονται είναι για να βγάζουν τα παπαγαλάκια και οι συγγραφείς τα απωθημένα τους. Για Δήμαρχος δεν ξέρω αν κάνει αλλά πιστεύω ότι αν του δωθεί η ευκαιρία και δει ‘φως’ θα το επιδιώξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11,18 Eντολές να πας να δώσεις σε αυτούς που ταΐζεις και να δεχθείς από αυτούς που σε ταΐζουν.Στο δάσκαλο δεν μπορείς να δίνεις εντολές. Αν φοράς παντελόνια , γράψε το όνομα σου.Διαφορετικά είσαι παρατρεχάμενος των λίγων ε@@ω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από τη διαύγεια διαπίστωσα ότι δικαιούχος είναι ο Ζαχαράκης Ιωάννης από τη Βόνιτσα. Από εσένα Σπύρο Καραούλη πήραν προσφορά ; Aπό πιο άλλο μαγαζί του Δήμου πήραν προσφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δάσκαλε τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚΟΣ ακόμα δεν έμαθες από ρεμούλα. Ο σύντροφός σου κάρυ την πεπατημένη ακολουθεί τι σε πειράζει δηλαδή; Μήπως δεν γλύφεις κοκαλάκι; Πάντως στον κάρυ αξίζουν συγχαρητήρια διότι κατάφερε να ενώσει την ως τώρα ανύπαρκτη αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Aν ζούσε ο Άγγελος θα σας έλεγε και στους δύο πολλά Γαλλικά. Ντροπή δεν υπάρχει; Tσίπα, φιλότιμο δεν υπάρχει; Eνάρετε Λάκια , να τους χαίρεσαι. Με τη ψήφο σου Λάκια κάνουν πάρτι. Θυμάσαι τι έλεγες για Νικολάκη και τη παρέα του Λάκια; Αλλά το μέλι Λάκια είναι γλυκό. Tα ψέματα Λάκια πολλοί τα μίσησαν, τα ευρώπουλα ουδείς. Εσύ και τα δύο τα αγαπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προμηθευτές και εργολάβοι μην τους κόβετε εικονικά ή υπερτιμολογημένα τιμολόγια. Μπορεί να σας δίνουν το ΦΠΑ, όμως σε εσάς μένει η εφορία και το ΣΔΟΕ. Αν καταλάβατε καλώς. Διαφορετικά ρωτήστε να μάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Moυ έλεγε ένας λογιστής, αν για τη σύνταξη ενός φακέλου παίρναμε 7.500 ευρώ θα ήμασταν πλούσιοι. Ο λογιστής που τα πήρε΄( όλα αποκλείεται) είναι από το Ευηνοχώρι. Που τον ανακάλυψαν, λες και δεν έχει λογιστές ο Δήμος. Μυρίζει λαμο@@α η υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δάσκαλε Καούρα και κ Αθηνά Καρέλου προσέξτε την υπογραφή σας. Είστε συνένοχοι τουλάχιστον πολιτικά και εσείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 4:27 δεν τα ξέρεις καλά τα γράμματα. Η σκληρή πτέρυγα της δεξιάς δεν στηρίζει Παντελή Αποστολάκη αυτό βάλτο καλά στο μυαλοσου. Εμείς οι σκληροί δεξιοί μόνο το Γιώργο τον Αποστολάκη στηρίζουμε γιατί είναι ο μόνος που μας εκφράζει διότι δεν μπορούμε να δώσουμε το δήμο σε ανύπαρκτους δεξιούς οι οποίοι είναι μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν. Όπως κασολας και φερεντινος.και να σου πω και κάτι τελευταίο να μαθαίνεις όλους εμάς μας ενώνει ένα όνομα που λέγετε γουδας Μιχάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας Θύμιος Φερεντίνος μπορεί να νικήσει
      απο τους Δεξιούς σε δημοτικές εκλογές
      τον Αποστολάκη..Το 2014 έφτασε 42 %.

      Διαγραφή
  29. Βρωμιά, δυσωδία, οχετός βοθρολυμάτων, πολιτικά ρετάλια. Πιάνονται συνέχεια με τη γίδα στη πλάτη και δεν ντρέπονται. Τίμιοι δημοτικοί σύμβουλοι γιατί το ανέχεστε; Aυτο γίνεται 5 χρόνια και τρεις μήνες τώρα. Έχετε ήσυχοι τη συνείδηση σας τίμιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σας πιάνει τρόμος όταν ακούτε Αποστολάκης Α,Γ,Π για υποψήφιος Δήμαρχος .........Όσο για τον Μιχαλάκη αν είναι υποψήφιος , τοτε ο Γ. Αποστολάκης θα είναι πάλι Δήμαρχος μέχρι το μακρινό 2027......Ας είναι καλά ο Πρωταπριλιας κσι ο Ειδικός γραμματέας που θα σπρώξουν τον κόσμο προς τον Γιώργο......Άλλωστε το έκαναν και τώρα μαζί ε τον Περιφερειακό Σύμβουλο προς τον ανιποψιαστο Κασόλα .//............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 7:03 αμφιβαλλω αν σημερον ημερα κοβει κανεις μαυρα αν το κανει θα ειναι πολυ χαζος η θα πηγαινει για κλεισιμο και θα εχει τρομερη υποχρεωση για να μαυριστει. ουτε τα μισα μην πιστευετε απο αυτα που νομιζει και γραφει ο "δασκαλος" (της φτηνειας?) και δε νομιζω να τρελαθηκαν και να μοιραζουν λεφτα τζαμπα σε προμηθευτες οπωτε μας μενει το πιο λογικο να εχουν παρει τα πραγματα που γραφονται στο διαυγεια στις τιμες που τα γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποια βρωμια βρε αθεόφοβε έτσι έχετε μάθει να κάνετε πολιτική. Εάν σταματήσετε να κατηγορείτε τον Αποστολάκη τότε υπάρχει περίπτωση να χάσει τις εκλογές. Αν επιμένετε και κατηγορείτε ασύστολα τότε τις επόμενες εκλογές θα τις πάρει πάλι με μεγαλυτερη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 8.32 για γραψε το ονοματακι σου εσυ ο σκληρος δεξιος να σε δουμε, αλλα μαλλον αλλου τρως και πινεις κι αλλου πας και το δινεις... ενας Μιχαλακης δεν γινεται ποτε Μιχαλαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μήπως μπερδεύεις τους καθαρούς δεξιούς με τους χρήσιμους ηλίθιους; Ευτυχώς που δεν σου μοιάζουμε. Όσο για το Γούδα δεν εχει λεφτά να κατέβει για δήμαρχος οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αχχαχαχ πάντα όταν αρθρογραφεί ο άνθρωπος γράφει στο τέλος ο αγώνας συνεχίζεται. Ποιος αγώνας ρε καραμητρο; Ο αγώνας τώρα δικαιωνεται, στον αγώνα ενωμένοι και στη μασα χωριστά και άλλες αριστεροαπλυτες μπαρουφες. Σας σιχαθηκα ειλικρινά ..... Και όπως καταλάβατε περνάμε σε νέα πολιτική εποχή απλώς κάποιοι μείναν πίσω και νομίζουν ότι με τον ίδιο σανό θα ξεγελάσουν τα πρόβατα . Βαρέθηκα 5 χρόνια να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλά εσύ είσαι ένα ηλίθιο που νομίζεις ότι ξέρει από πολιτική. Τα λεφτά που έχει ο γουδας ούτε στο όνειρο σου δεν θα τα δεις. Αντε Πήγανε για ύπνο και άσε τη πολιτική τι καθορίζουν άλλοι.εσενα σου λένε που θα ψηφίσεις και μετά για ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έκανε τη γύρα του ο Γούδας το φθινόπωρο του 2018 και δεν βρήκε συμπαραστάτες για να κατέβει για δήμαρχος. Όσο για τα λεφτά που λες ότι έχει είναι του μπαμπά του Νικόλα Γούδα και αυτός δεν τα δίνει για να κάνεις εσύ και ο Μιχάλης τους μάγκες! Παρακαλώ να δημοσιευθεί ως έχει και όχι αποσπασματικό, εκτός και αν ο υπεύθυνος του blog υιοθετεί τη λογοκρισία.

      Διαγραφή
  37. 10:39για ύπνο και μην τρως πολύ σανό γιατί βλάπτει και άσε τη πολιτική δεν πρόκειται να μάθεις ποτέ τι παίζετε και πως παίζετε. Για ύπνο γρήγορα ψευτομαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11:54αφου βαρέθηκες είναι και κάτι πιο ωραίο να κάνεις αυτό το έχεις μάθει καλά. Π........συνεχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σε κοσμηματοπώλη αγόρασαν τις ηλεκτρικές συσκευές για τα 12 νήπια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. στον 5 Δεκεμβρίου 2019 - 11:54

    Μαθε λωποδυτάκο:
    Ο αγωνιστής Κώστας Τριαντακωνσταντής αγωνίζεται ενάντια στο διαφθορά και στην κατάχρηση και είναι πολύ περήφανος για τη δράση του. Σε αυτό τον μακρύ αγώνα σημασία δεν έχει αν πέσεις, αλλά να βρεθεί άλλο χέρι να συνεχίσει. Οι δρόμοι αλλάζουν, οι καιροί αλλάζουν, οι τρόποι αλλάζουν, αλλά ο σκοπός είναι ο ίδιος για να καταπολεμηθεί η κακοδιοίκηση, η διαφθορά και η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Είμαστε υπερήφανοι που τον έχουμε φίλο και μάθε ότι ο αγώνας μαίνεται και θα συνεχίζεται έως ότου σταματήσουν να υπάρχουν λωποδύτες και αρπακτικά.
    Τώρα κατάλαβες Νενέκο...
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν έχουν τσίπα και φιλότιμο να δημοσιεύσουν 1) πόσο αγόρασαν το κάθε είδος 2) ποιες είναι οι άλλες προσφορές που πήραν και από που. 3) Τη μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας. Διαφορετικά τα παντελόνιασαν χωρίς καμία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. TON ΣΟΛΔΑΤΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Oι Οικονομικοί Επιθεωρητές και το ΣΔΟΕ έρχονται. Θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 12:51 είσαι ένα σουργελο που δεν γουστάρει το γουδας. Ο γουδας είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και εσύ θες δεν θες θα τον δεις δήμαρχο. Αντε βλάκα καριολακι πληρωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι οικονομικοί επιθεωρητές και κουραφέξαλα. Κουμάντο σε όλα κάνει ο κάρυ. Κάρυ θεέ προχωρά και άσε τους νεκρούς να ονειρεύεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 2:50 ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΣ Η ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ......... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ........ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ....... ΕΣΥ ΚΟΛΟΒΑΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΡΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ενδιαφέρον μάχη θα είχαμε με υποψήφιους το 2023 τον Σώζο ,τον Μασουρα, τον Γούδα, τον Αποστολάκη και τον Κασολα μαζί καί την Τσαβαλα απο κκε . Ε ρε γλέντια ο τίγρης ................... αν αλλάξει το σύστημα τοτε ο Μασουρας θα κατέβει για την εδρα του συμβούλου ...... ο Σώζος καπούτ και ένας απο Γουδα , Κασολα καπούτ,........... γράψτε το και θα με θυμηθείτε σε 3 χρονια ........το ερώτημα ειναι αν υποψηφιος θα ειναι ο Γιώργος ή κάποιος αλλος Αποστολάκης (θηλυκός ή αρσενικός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 10:10 ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014. ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΛΕΤΕ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ? ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΗΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μεγάλε καριολης και γουδας θα παλέψουν και θα κερδίσει άνετα ο γουδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Tώρα που ξέρουμε ποιος είναι ο υβριστής του δάσκαλου την έκανε τουπεκά ο μπομπός. Έβγαλε το σκασμό. Όταν θα τον καλέσει ο εισαγγελέας να δούμε τι θα πει. Εδώ θα πληρώσει για όλα. Τότε να πάρει τους ψευδομάρτυρες ,σαν το καθοδηγητή του , και να πάει να πει τις μαλ@κ@ες που έγραφε και έλεγα. Θα περάσει καλά. Νόμιζε ότι θα βρίζει για πάντα. Κάποια πουλάκια μίλησαν και μάλιστα εγγράφως. Μιλάμε για μεγάλα γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εκεί στη δεξιά ακόμα δεν καταλάβατε ότι ο Νικολάκης και η παρέα του στήριξαν το 2014 και το 2019 το Καργιόλη. Ρωτήστε το Θύμιο . Αυτός ξέρει. Ρωτήστε μία Φωτεινή απο Ζαβέρδα και θα σας πεί. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Παίζουν παιχνίδια στη πλάτη σας. Σκουπίδια, λεφτά κλπ.Τα υπόλοιπα αργότερα από βδομάδα . Ξυπνήστε ρεεεεεεεε.... Ζαβερδιανοί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Zαχαράκη Μιχάλη και Μυλωνίδη Θύμιο δεν βλέπετε τη φανερή κλεψιά και διαπλοκή. Τι άλλο θέλετε για να αντιδράσετε. Βγάλτε μια ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 5:10πηγενε και πάρε κανένα πενηνταευρο από το καριολησου και μην πιάνεις στο στομα σου το γουδα γιατί θα πέσει πολύ ξύλο. Βλάκα λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο