Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Δήμος Ξηρομέρου, ρύθμιση οφειλών, στα πλαίσια του Ν. 4611/2019.

 Αύριο η τελευταία ημέρα όπου οι δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, μπορούν να προσέλθουν στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να κάνουν αίτηση για την υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών, στα πλαίσια του Ν. 4611/2019.
Ο Δήμος προτρέπει τους δημότες μας, να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που χορηγεί ο ευνοϊκός νόμος και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε δόσεις, διαγράφοντας σημαντικό ποσοστό προσαυξήσεων.
Η ανωτέρω ρύθμιση εξυπηρετεί τα μέγιστα, διότι δίνει την δυνατότητα στους οφειλέτες της τμηματικής εξόφλησης, αντί της εφάπαξ σε περίπτωση που δεν προσέλθουν έως την 31.12.2019.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο εσόδων του Δήμου Ξηρομέρου, στους αρμόδιους υπαλλήλους Σκαπέτη Ιωάννα και Ντίνο Θωμά. τηλ. 2646-360539 και 2646-360544.

5 σχόλια:

  1. Το τζαμπα τερμα.

    Τροφιμοι στο δημαρχειο τελος.

    Τεμπεληδες και αργοσχολοι να τους σιτιζουμε τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ;ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κόμπλεξ άρα..... Και αυτά που γράφεις δεν έχουν. Ίχνος νηφαλιοτητας..... Σωστά αν έδινε η παράταξη 50ευρα μαύρα θα ήταν οκ αίσχος αηδία... Βρωμια

      Διαγραφή
  3. Φίλε 11:48μ.μ.
    Που είναι το φιλότιμο αυτών που έχουν και δεν πληρώνουν; (Είμαστε ένας μικρός τόπος και γνωρίζουμε).
    Που είναι το ήθος αυτών (και είναι πολλοί) που έχουν παράνομες συνδέσεις;
    Ας σταματήσουμε επιτέλους αυτή την νοοτροπία.
    Μακάρι να είναι αλήθεια ότι θα γίνουν διακοπές ύδρευσης.
    Το έχουμε κάνει εθνικό σπορ να μην πληρώνουμε, να μην έχουμε φιλότιμο, και να "κλαίμε" σαν...
    Λίγη αξιοπρέπεια επιτέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:48 το πρωτο πληθυντικο ειναι γιατι ειμαι δημοτης

    δεν αναφερομαι σε αυτους πους χρωστανε αλλα γι αυτους που πληρωνονταν με μαυρα απο τον δημο για να κανουν αραγε ποια δουλεια και με ποια κριτηρια??? Ποιος και γιατι τους προσελαβε και τ δουλεια ειχαν στο δημαρχειο??? ειδικα ενας ηταν μπαστακας και εκανε αερα και πουλαγε μουρη δεξια και αριστερα.

    δεν τα ξερεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο