Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΒΟΝΙΤΣΑ: Ανοιχτή συνάντηση της παράταξης “Συμφωνία Ελπίδας” με επικεφαλής τον Δημήτρη Μασούρα, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

             Η δημοτική παράταξη “Συμφωνία Ελπίδας” του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας καλεί τα μέλη, τους φίλους αλλά και κάθε δημότη που το επιθυμεί σε ανοικτή συνάντηση την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων “ΛΑΪΣ” (όπισθεν ναού Αγ. Σπυρίδωνος Βόνιτσας).
           Θα πραγματοποιηθεί διεξοδική ενημέρωση και απολογισμός της έως τώρα αντιπολιτευτικής δράσης της παράταξης από τον επικεφαλής κ. Δημήτρη Μασούρα, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που έχουν ανακύψει τους τελευταίους μήνες και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν δημιουργικά για τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας. Παράλληλα, θα συζητηθούν και οργανωτικά ζητήματα κοινής δράσης..........



         Πρόκειται ασφαλώς για μια καινοτόμα πρωτοβουλία στην περιοχή μας, που σκοπό έχει όχι μόνο μια απλή καταγραφή απόψεων, αλλά την ανάδειξη νέων θεμάτων και την ουσιαστική συνδιαμόρφωση της πολιτικής στρατηγικής της παράταξης, κάτι που αποτελεί βασικό ζητούμενο κάθε υγιούς αυτοδιοικητικού φορέα που σέβεται την κοινωνία που υπηρετεί.

3 σχόλια:

  1. Μητσαρα προσεχε μην σε βαλει και εσενα ο καρυ σαν τον κασολα προεδρο καπου και σταματησεις την αντιπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xαιρετίζω τη πρωτοβουλία αυτή.
    Από το διάλογο και τη ανταλλαγή απόψεων προέρχεται η σύνθεση των απόψεων.
    Μια Δημοτική Αρχή που θεωρεί το Δήμο ως λάφυρο επιβάλλεται να πάρει το μήνυμα ως εδώ και μη παρέκει.
    Η Διοικητική και Οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ δεν σημαίνει ότι μπορεί η Δημοτική Αρχή να κάνει ότι θέλει.
    Υπάρχουν νόμοι των οποίων η τήρηση είναι υποχρεωτική.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα μη εφαρμογής του νόμου από το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή είναι η μη πραγματοποίηση επί πέντε χρόνια της λογοδοσίας της. Αυτό είναι περιφρόνηση των Δημοτών και μη σεβασμός του νόμου.

    Ήρθε η ώρα να γίνουμε ελεύθεροι ενεργοί πολίτες και όχι φοβισμένοι υπήκοοι.
    Ήρθε η ώρα να αφήσουμε το καναπέ της τηλεόρασης.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι στο άρμα του κάρυ θα πάνε. Κάρυ θεέ ξεβρακωσετους όλους την επόμενη θα τη πάρεις με77τοις εκατό. Και αν δεν θέλεις να κατέβεις θα βάλεις για δήμαρχο το Νικολάκη το γιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο