Κυριακή 22 Απριλίου 2018

To Γυμνάσιο Γαβαλούς πάει Βρυξέλλες!

Το Γυμνάσιο Γαβαλούς της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου  συμμετείχε στo ευρωπαϊκό πρόγραμμα ECOMOBILITY και πήρε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε πολλά άλλα ελληνικά σχολεία.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου στην Αθήνα σε μια ειδική εκδήλωση εορταστικού χαρακτήρα και η έκπληξη ήταν ευχάριστη για όλους τους εμπλεκόμενους.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η ομάδα με την καλύτερη εργασία και ο καθηγητής προβλέπεται να συμμετέχουν στην Αποστολή του ECOCITY, στις Βρυξέλλες, τον Ιούνιο, όπου θα περιηγηθούν στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να ενημερωθούν σχετικά με τον περιβαλλοντικό προσανατολισμό της Ευρώπης.
“Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και την εκπαιδευτικό κυρία Ευδοκία Παπούτση για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης, κατά την οποία οι μαθητές αποκόμισαν τεράστια εμπειρία και κυρίως αντίληψη για την ασφαλή κυκλοφορία, τη βελτίωση των συνθηκών και συνεργασία με αρμοδίους φορείς της τοπικής κοινωνίας. Ο τίτλος του προγράμματος είναι «‘Εχουμε κάνει τη ζωή μας …. ποδήλατο!”, τονίζεται στην ανακοίνωση του σχολείου.


 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο