Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

MYTIKAS PRESS: Λακούβες - τάφροι, θέτουν εδώ και πολύ καιρό και καθημερινά σε κίνδυνο διερχόμενους οδηγούς. Ακούει κανείς υπεύθυνος;

            Ο συμπατριώτης μας ο κ. Μίλτος Καραβιάς δεν θα το ξεχάσει εύκολα το φετινό Πάσχα. Έπεσε στην μεγάλη λακκούβα που είναι στην μεγάλη ευθεία πηγαίνοντας προς Αστακό, στο ύψος του κτιρίου του Ανδρέα του Χάνδρα. Μεγάλη η ζημιά, περί τα 600 € μας ενημέρωσε.
         Πολύ μεγάλο πρόβλημα οι τεράστιες λακκούβες, τόσο εντός του οικισμού του Μύτικα όσο και εκτός και αυτό συμβαίνει πολύ καιρό τώρα και κανένας δεν φαίνεται να συγκινείται..............



     Η συγκεκριμένη λακκούβα, όπως και οι δύο λακκούβες που είναι εντός του οικισμού, μπαίνοντας στον Μύτικα από το γήπεδο, μαθαίνουμε ότι έχουν στείλει πολλούς συμπατριώτες μας στα τοπικά συνεργεία, εκτός αν μας πουν οι υπεύθυνοι ότι το κάνουν για να δώσουν δουλειά σε συνδημότες μας.

        Δείτε τι έγραψε ο φίλος Μίλτος στο Facebook καθώς και τις ανάλογες φωτογραφίες, οι οποίες είναι όλες του 2018, για να βοηθήσουμε και κάποιους που παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν:
          «Μετά το Πάσχα ξανά Γολγοθάς, από λακκούβα στην ευθεία πριν τα Δελφίνια. 7 ώρες για επιστροφή λόγω ζημιάς στο μπροστινό σύστημα αναρτήσεως και επιπλέον σχισμένο λάστιχο και στράβωμα τροχού. Έγιναν οι επισκευές. Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη τάφρος(!!!) είχε συμπεριληφθεί στα ευχαριστήρια - λιβανίσματα μεταξύ υπευθύνων λέμε τώρα».






Η λακούβα - τάφρος στον δρόμο Μύτικας - Αστακός.
Οι δύο επικίνδυνες λακούβες στον οικισμό του Μύτικα μπαίνοντας από το γήπεδο.

Πηγή: https://mytikaspress.blogspot.gr/

5 σχόλια:

  1. Kαι στην τρύπα στον πρόδρομο να έπεφτε λιγότερο ζημια θα είχε παθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαίρεστε το Λύτρα και το Γαλούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ntropi sas o dimos se egatalipsi kirie galouni 1 apo afta pou eleges na ekanes 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιο λόγο ο κύριος δεν κινηθηκε νομικά;;δεν γράφει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορούμε να πουμε εμείς πώς θα κινείται ο καθε άνθρωπος
      οι πιο πολλοι άνθρωποι δέν θελουν να πηγαινουν στα δικαστηρια κι' ας σδικούνται.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο