Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Καθάρισε και ευπρέπισε μόνος του την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΣΤΑΚΟΥ

             Η παιδική Χαρά στον Αστακό ήταν ακαθάριστη και ένας κάτοικος της περιοχής (που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του), δεν μπορούσε να την βλέπει άλλο σε τέτοια κατάσταση και πήρε την πρωτοβουλία να την καθαρίσει μόνος του, χωρίς την βοήθεια κανενός. 
      Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να έχουν οι κάτοικοι της περιοχής ένα όμορφο μέρος, που θα μπορούν να πηγαίνουν οι γονείς με τα παιδιά τους, παίζοντας άφοβα, χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

    Ο ίδιος μας δήλωσε: 
      Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι χθες, Κυριακή, 29/04/2018, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός (άδειασμα κάδων και αντικατάσταση σακούλας απορριμάτων στους κάδους, όπου ήταν εφικτό, μιας και ο ένας κάδος είναι, κυριολεκτικά, χωρίς πάτο, καθαρισμός μέχρι και της τελευταίας γόπας κτλ) στην παιδική χαρά του Αστακού
     Φυσικά, δεν αναφέρομαι σε δημοτική ή άλλη Αρχή, αλλά σε ιδιωτική πρωτοβουλία. Τα στοιχεία μου, αν και δεν έχει την παραμικρή σημασία, στη διάθεσή σας. Το σημαντικό είναι ότι καθάρισα μόνος μου, μέσα σε μία ώρα, σκουπίδια και βρωμιές μηνών, κάτι που θα ήταν εντελώς περιττό, αν κάθε μέρα περνούσε και έκανε το ίδιο συνεργείο καθαριότητας του Δήμου για όχι πάνω από πέντε λεπτά..
     Προφανώς και η ευθύνη βαραίνει το Δήμο, και όχι το κάθε συνεργείο..........



   Επίσης, προφανέστατα, όμως, αναδεικνύεται και το μείζον και τραγικό ζήτημα έλλειψης παιδείας συνανθρώπων μας. "Σκουπίδια πάνω στα σκουπίδια, αρκεί να φύγουν από πάνω μας.." ..Δυστυχώς..
       Κλείνοντας, εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί και ψεκασμός-απολύμανση του χώρου, μιας και οι ψύλλοι και τα κουνούπια οργιάζουν, από τον κ. Άγγελο Φασούλα, ο οποίος προσφέρθηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη.
       Φυσικά, μη μας μπλέξει κανείς με ομάδες περιβαλλοντικές ή εθελοντισμού κτλ.. Καμία σχέση. Για τα παιδιά μας και για μας ό,τι κάνουμε.....

Όταν ένας κούκος φέρνει την Άνοιξη!!!! Συγχαρητήρια....


7 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν τον κύριο που πήρε την πρωτοβουλία και καθάρισε μόνος του την παιδική χαρά. Θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να μην περιμένουν από τον Δήμο Μιας και ξέρουμε, οτι όλες οι δημοτικές αρχές, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά, όταν έρθει η ώρα να τα υλοποιήσουν ή έστω και να κάνουν τα αυτονόητα το ρίχνουν στο "δεν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι θα το κάνουμε.."
    Ας αφήσουν οι πρόεδροι των δήμων τις βαρεμάρες και τις δικαιολογίες.
    Έργα θέλουμε Όχι ψέματα.
    Εάν όμως δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τα αυτονόητα και για αυτά που πληρώνονται από τον λαό, ας αδειάσουν τις καρέκλες τους να μπει κανένας ανθρωπάκος που έχει ζήλο και μεράκι να βοηθήσει τους συμπολίτες του.
    Τα χωριά μας ρημάζουν από την αδιαφορία μερικών και μην πει τώρα κανένας ότι δεν υπάρχουν χρήματα.
    Χρήματα για διασκέδαση, στολισμός αρμάτων καρναβαλιού και άλλα πράγματα που θα μπορούσαν κάλλιστα να αναβληθούν ή να γιορταστούν πιο ήπια, για εκεί υπάρχουν χρήματα?
    Ας ακολουθήσει ο κάθε πολίτης το παράδειγμα αυτού του ανθρώπου για το καλό του τόπου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιέπαινη ενέργεια.
    γλίτωσε και ο δημος κανα τριχίλιαρο ή πεντοχίλιαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε στον συνάνθρωπο μας αυτα να τα βλεπουν οι κρατικοί μηχανισμοί που περνουν κοσμο με μαυρη εργασια και και και.......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος αξίζει κάθε έπαινο.
    Αλλά για σκεφτείτε τα σαΐνια να κόψουν κανένα εικονικό τιμολόγιο κάνα χιλιάρικο και να το εμφανίσουν σαν έργο τους. Έτσι και η δουλειά ( με το φιλότιμο του αξιέπαινου ανθρώπου) έγινε και στην άκρη κάτι μπήκε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημαρχος αρμοδιος αντιδημαρχος προεδρος δημοτικης κοινοτητας σε αμπερ αλερτ για κανενα καρναβαλι κ για μουρη στα κλαρινα ερχονται κ οι καλοκαιρινες εκδηλωσεις ωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω τι καημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ας βαλουν τους μονιμους οδοκαθαριστες να το κανουν αυτο και οπου χρειαζετε και οχι να κανουν καθε μερα τον ιδιο δρομο και τα ιδια μαγαζια ισα ισα να φενετε δεν εχουν ελεγχο απο τη δημοτικη αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο