Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Περιπέτειες Γαλούνη με τη Δικαιοσύνη εξαιτίας της… Ένωσης Ξηρομέρου

            Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη έχει ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης εξαιτίας και μιας άλλης ιδιότητας που έφερε στο πρόσφατο παρελθόν, αυτής του προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου η οποία ως γνωστόν αντιμετώπισε σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα.
         Το ΙΚΑ λοιπόν προσέφυγε νομικά κατά του άλλοτε διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης λόγω μη καταβολής εισφορών εργαζομένων με την υπόθεση να εκδικάζεται την Παρασκευή 27 Απριλίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου.
       Το δικαστήριο καταδίκασε τον Ερωτόκριτο Γαλούνη σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή και όπως είναι φυσικό η υπόθεση θα πάει και στο Εφετείο........



       Η Ένωση πλέον έχει άλλη διοίκηση και προσπαθεί να ρυθμίσει τα χρέη της. Ο Γαλούνης από την άλλη άφησε πίσω του την ενεργό ενασχόληση με το Αγροτικό Συνεταιριστικό Κίνημα και αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην Αυτοδιοίκηση.

http://www.agrinionews.gr/

4 σχόλια:

  1. Από μόνος του δεν έγινε πρόεδρος κάποιοι τον έκαναν πρόεδρο οι οποίοι είχαν και αυτοί μεγάλο όφελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τακτοποίησε την Ένωση. Τώρα τακτοποιει και το Δήμο. Περιφανο Ξηρομερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω πρεπει ο καθε πικραμενος επαγγελματιας να περιμενει στη γωνια για την αποφαση. Και αν αθωωθει, πολυ χλωμο, εως λιποθυμο, να χρησιμοποιησει την αποφαση για να γλυτωσει δικα του προστιμα για ανασφαλιστη εργασια. Οχι τιποτα αλλο, αλλα για να μαθουν καποια στιγμη καποιοι τι εστι βγαζω μεροκαματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο