Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Πνιγμένο στα χορτάρια το κάστρο της ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ)




         Μια βόλτα προς το Κάστρο της Βόνιτσας δείχνει ότι είναι πνιγμένο μέσα στα χόρτα και χρειάζεται άμεση φροντίδα από τους ανθρώπους του δήμου ή της εφορείας Αρχαιοτήτων για να διορθωθεί η κατάσταση.
       Ένας κάτοικος Βόνιτσας ανέβασε φωτογραφίες στο Facebook με το παρακάτω σχόλιο: 

         "Οι φωτο είναι από τον προαύλιο χώρο του Κάστρου που κοσμεί τη πόλη μας. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Θυμίζει χώρο εγκατάλειψης και αποσύνθεσης. Τα χόρτα εντός λίγων ημερών λόγω των καιρικών συνθηκών θα είναι έτοιμα για προσάναμμα. 
         Κάποιοι θα πουν ότι ο χώρος του Κάστρου ανήκει στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας!
Και εγώ ρωτάω: -Δεν πρέπει κάποιος να ενημερώσει την αρχαιολογία για την συγκεκριμένη κατάσταση!! Γιατί σε περίπτωση πυρκαγιάς δεν θα καεί το Μεσολόγγι που υπαγόμαστε αρχαιολογικά.. αλλά η ΒΟΝΙΤΣΑ...
    ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ.. ή ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ...... Δεν τολμάω να ανεβάσω φωτο από το εσωτερικό του κάστρου.. θα ηταν δυσφήμηση για το τόπο μου"....



     ΥΓ: Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου....ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... Ο μόνος λόγος των αναρτήσεων μου ειναι να αναδείξω τα προβλήματα του τόπου που μεγάλωσα και αγαπώ..... προβλήματα που προέρχονται απο την ανευθυνότητα και την ανυπαρξία κάποιων....δήθεν "ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ"....














9 σχόλια:

  1. Υπάρχει υπάλληλος της αρχαιολογίας στο κάστρο; Τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχετε τι αλλο να χτυπησετε και γραφετε για.... χορταρια.... κατσειτε να δειτε τι συγκρισεις θα γινουν σε σχεση με την προηγουμενη δημοτικη αρχη και την τορινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρμόδια Αντιδήμαρχος ΔΕ Ανακτορίου Πανταζή Παναγιώτα. Αυτή ψηφίσατε οι Βονιτσάνοι ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κάρυ και η παρέα του είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο προχθές δείξαμε την αλληλεγγύη μας για τα σκουπίδια του Αιγίου. Για τα δικά τους τα χάλια που βρωμάει όλος ο Δήμος δεν τους νοιάζει. Τα λεφτά θέλουν να τα μοιράσουν στους δικούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαλάφα, Σοσιαλιστή Σωτήρη, Αθηνά σταματάτε να υπογράφετε ότι παραλάβατε εικονικά έργα. Το ίδιο έκαναν και η Πανάγιω, ο Σπέκας, ο Πάντσς, ο Ασπρογέρακας. Θα απολογηθείτε. Εγώ σας προειδοποίησα. Θα σας αδειάσουν τη κρίσιμη στιγμή. Όσο για το Λάκια αυτός είναι σούπετο από καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας Δήμαρχος που δεν κόψει τα χορτάρια , δεν μπορεί να μαζέψει τα σκουπίδια και τα δίνει σε ιδιώτες τότε ομολογεί την ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ. Είναι επικίνδυνος για το τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο