Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Αμάζευτα τα σκουπίδια και σε Κάδο στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Ξηρομέρου (ΦΩΤΟ)

          
    Ένας Δημότης μας καταγγέλει ότι στο χωριό ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Ξηρομέρου, τα σκουπίδια σε ένα κάδο είναι αμάζευτα εδώ και πριν το Πάσχα, και μας γράφει: 
       "Καλησπέρα, αυτός ο κάδος βρίσκεται μέσα στο χωριό Παπαδάτου Ξηρομέρου, στον ένα από τους δύο δρόμους που οδηγούν από την Επαρχιακή οδό Φυτειών-Κατούνας, στην πλατεία και στην εκκλησία του χωριού. 
      Έχει να γίνει αποκομιδή σκουπιδιών από την Μεγάλη Εβδομάδα.... Η δυσοσμία αφόρητη... Σε όλο το υπόλοιπο χωριό ή αποκομιδή των σκουπιδιών γίνεται τακτικά.... Σε αυτόν τον κάδο όποτε το θυμούνται...."..
        Ας ελπίσουμε ότι θα μεριμνήσουν οι αρμόδιοι να τα μαζέψουν, για να γλυτώσουν οι κάτοικοι απο τη βρόμα....






14 σχόλια:

  1. ο χορός στην Κανδήλα τελειωσε
    απο αυριο ο δημαρχος θα κανει συσκεψη με τους επιτελεις του
    για να μαζευτει η μπόχα απο αυτον τον καδο και η μπόχα απο ολους τους ξεχασμενους καδους
    μπόχα απο το φαγοπότι των ημερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στο Αγρίνιο έτσι είναι κ' χειρότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως απο λαθος δεν πηραν τα σκουπιδια απο τον καδο πως δεν το ειδε ο Προεδρος του χωριου ειναι σχολαστικος με την καθαριοτητα μαλιστα δε δισταζει να κανει και καταγγελια σε οποιον πεταει μπαζα, σκουπιδια στην ακρη του δρομου... Σωστο για μενα γιατι τα εχουμε μπερδεψει το παρανομο νομιζουμε ειναι και νομιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΕΝΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ Κ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ16 Απριλίου 2018 στις 10:05 π.μ.

    ΣΤΟΥΣ 50 ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΕΚΑΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΔΙΑΣΑΝ
    ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΟΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ .ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΓΙΤΟΝΕΣ Ο ΚΑΔΟΣ ΑΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΔΟΜΑΔΑ .ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΑΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΟΣ ΡΙΧΝΗ ΨΩΦΙΑ ΜΕΣΑ ΒΡΟΜΑΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΟΜΗ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ 7.36Π.Μ/ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΗ ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά από έρευνα που κάναμε δεν είναι μόνο ένας κάδος ξεχασμένος αλλά παραπάνω από 10 δηλαδή ξεχάστηκαν και οι 10? τι ψηφίσατε κύριοι του χωρίου μας ? Μπράβο στον άνθρωπο που έβγαλε αυτές τις εικόνες στο διαδίκτυο .έχει χαθεί ο έλεγχος από το χωριό μας κρίμα . Υπάρχουν προσωπικές ευθύνες του Προέδρου που δεν τις αναλαμβάνει ρίχνοντας τις ευθύνες αλλού . αυτό λέγεται ανικανότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτά ασχολείστε γι αυτο το χωριό σας έχει φτάσει 100 κατοίκους. Ανάλογα με την παράταξή του καθενός και τις προσωπικές διαφορές ανακινεί θέματα που ανάγονται στην κατινιά . Δυιλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο. Αντί να κατασκηνώσετε έξω απο το γραφείο κάποιου μεγαλοσχήμωνα και να διαμαρτυρηθείτε που ο τόπος σας ερημώνει , ασχολείστε με χαζομάρες .Δυστυχώς αυτός υπήρξε ο Έλληνας .Ασχολούνταν με τον εγωισμό του και τον κακό γείτονα .Τα παιδιά του ξενιτεύτηκαν αλλά ποτέ δεν τον ένοιαξε να φτιάξει υποδομές να τα φέρει ξανά κοντά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και εση 1.57.μ.μ.περιμενες το παραπανω σχοληο για να ασχοληθησ με τους καδους και να κανης ερευνα, Ειναι απο το πολη ενδιαφερον για το χωριο .Επρεπε να βγαλης φωτογραφιες και να δουμε τους καδους που λες οπως το εκανες ειναι μια φτινη συκοφαντια.Και γραψε επωνιμα για να ξερουμε να σε ψηφησουμαι.Για να προοδεψη το χωριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΧΡΙΣΕΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΠΟΡΗ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 1.57.Μ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.57 Αν ειναι 10 καδοι τοτε δεν ειναι λαθος,ισως ο Προεδρος πρεπει να κανει αυστηρες συστασεις στο συνεργειο αποκομιδης απορριματων,θεωρω ομως πως ειναι αναγκαια η συμμετοχη των κατοικων του χωριου για καλυτερη αποκομιδη απορριματων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε 6.22 με το συμπαθειο το χωριο ερημωνει απο τους ιδιους δεν θελουν κανεναν προσφατο προβλημα δικο μου ηθελα να επισκευασω το πατρικο μου και ο γειτονας δεν με αφησε να περασω απο τον κηπο του , υπεγραφα υπευθυνη δηλωση να επισκευασω το φραχτη που ηταν απο παλιουρια με τοιχιο φυσικα τα εξοδα δικα μου. Αποτελεσμα το εγκατελειψα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΘΑ ΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ.ΜΟΡΕ ΤΗ ΞΟΥΡΑΦΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ .ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ .ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 6.22 .Μ.Μ..16/4 ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΛΙΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΘΥΝΕΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΗΜΕΡΟΟΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΕ ΓΕΦΥΡΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΩΝ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ? ΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο