Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Φυτείες: Μαζεύουν υπογραφές για να φύγουν από τον Δήμο Ξηρομέρου


Kίνηση Απόσχισης των Φυτειών από το Δήμο Ξηρομέρου και συνένωση με τον Δήμο Αγρινίου, από Κίνηση Πολιτών Π. Δήμου Φυτειών

          Συγκέντρωση Υπογραφών για την αποχώρησή τους από το Δήμο Ξηρομέρου και τη συνένωση τους με τον Δήμο Αγρινίου, ξεκίνησε ομάδα πολιτών, που αυτοαποκαλείται "Κίνημα Πολιτών πρ. Δήμου Φυτειών".
        Οι κάτοικοι εκτιμούν ότι μία τέτοια εξέλιξη είναι εφικτή και μπορεί να πάρει σάρκα και οστά από τις επόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς υπάρχει σχετική πρόβλεψη στο νόμο για τον «Καλλικράτη» και πιστεύουν ότι αν γίνει πράξη θα εξυπηρετούνται καλύτερα από το Δήμο Αγρινίου, απ’ ότι σήμερα που ανήκουν στο Δήμο Ξηρομέρου με έδρα τον Αστακό.....



      Την απόφασή τους οι περισσότεροι κάτοικοι την αιτιολογούν ότι οι Φυτείες έχουν υποστεί υποβάθμιση, από τότε που ο Δήμος έγινε καλλικρατικός και σημειώνουν ότι καλύτερα εξυπηρετούνται για τις συναλλαγές στο Αγρίνιο παρά στον Αστακό.
    Η οργή των Φυτειωτών ξεχείλισε βέβαια από την ενδεχόμενη κατάργηση των Λυκειακών τάξεων Φυτειών και την αδράνεια της δημοτικής αρχής που ενώ πέρυσι υποσχέθηκε ότι θα ενισχύσει το λύκειο  με παιδιά δυστυχώς δεν έκανε τίποτα ώστε να αποτραπεί το κλείσιμο του σχολείου και η γενικότερη αποδυνάμωση όλων των σχολείων των Φυτειών.
       Να επισημάνουμε επίσης ότι αναστάτωση σε γονείς και μαθητές έφερε και η πληροφορία ότι για το προσεχές έτος προτάθηκε από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο υποβιβασμός του Δημοτικού Σχολείου Φυτειών  από 5/θέσιο σε 3/θέσιο.

     Αν πάντως φύγουν οι Φυτείες τότε θα κινδυνεύσει μελλοντικά όλος ο Δήμος Ξηρομέρου, διότι μόνος του δύσκολα θα μπορέσει να γίνει βιώσιμος.

Το κίνημα πολιτών Φυτειών διακινεί υπεύθυνη δήλωση  για συγκέντρωση υπογραφών

Αφισάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για την αποχώρησή από το Δήμο Ξηρομέρου και τη συνένωση τους με τον Δήμο Αγρινίου






19 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΚΡΥΠΤΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΘΣ ΣΤΟΧΟΥΣ? ΑΡΚΕΤΑ . ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΗΜΙΟΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ? ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΙΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΘΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΟΧΙ ΑΙΤΩΛΟΙ. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί στο Αγρίνιο κι όχι να γίνει ένας Δήμος με έδρα την Κατούνα Ξηρομέρου ; Και το λέω τούτο γιατί μέχρι πριν 2,5 χρόνια υπήρχαν απόψεις - κινήσεις περί ενός βιόσιμου -δυνατού Δήμου στο κεντρικό Ξηρόμερο κ.λπ. Παιδιά μία παροιμία λέει. Εδω καράβια πνίγονται βαρκούλες αρμενίζουν....Τα παχια λόγια περί ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ που πάνε βρε παλικάρια ; Ο Αστακός σας μυρίζει , η Κατούνα σας ξυνίζει ...Κρίμα!!! Δεν πάει έτσι μπροστά ο τόπος μας .Ετσι που το πάτε , πιθανόν να γίνει ενας δήμος με έδρα φυσικα την Βόνιτσα και τότε ...φωτια στα πατζάκια μας.Οφείλω προς άρση κάθε παρεξηγήσεως να πω , οτι σέβομαι τις απόψεις σας αλλα διαφωνώ , όπως διαφωνούν ριζικά και η συντρηπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΟΠΑ ΟΠΑ. Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ???? ΔΥΟ(2)!!! ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΩ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!! ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΣ???

    ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΑΛΑ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΕ ΣΑΣ
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχέδιο Καποδίστριας απέτυχε, το ίδιο και χειρότερο έγινε με το σχέδιο Καλλικράτης. Καλό θα ήταν κάποιοι να αναλογιστούν ποιο ήταν το κακό που είχε η τοπική αυτοδιοίκηση όπως ήταν παλιά και έπρεπε να εξαφανιστεί ως λειτουργία. Η δήθεν αυτοδιοίκηση που έχουμε σήμερα δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό παρά μόνο το ξεπούλημα του τόπου μας των πλουτοπαραγωγικών πηγών του και την καρατόμηση της Ελλάδας σε καντόνια και οικονομικές ζώνες.
    Θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως, αν η προσπάθεια αυτή ήταν για την ανεξαρτησία του χωριού σας και όχι για καινούργια γκέμια και μάλιστα φαντασμαγορικά, όπως αυτά του Αγρινίου. Τι περιμένετε να συμβεί αν συνενωθείτε με το Αγρίνιο; Να τρώτε με χρυσά κουτάλια όπως υποσχέθηκαν οι σχεδιαστές του Καλλικράτη ή να έχετε αύξηση φόρων και ολοκληρωτική εγκατάλειψη από το υδροκέφαλο Αγρίνιο; Τι λέτε να συμβεί από αυτά τα δύο ενδεχόμενα;
    Ένας Αιτωλικιώτης, (δημότης αναγκαστικά) του Ιερού Δήμου της Ιεράς πόλης του Ιερού Μεσολογγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Alexadra έγραψε: "Δεν γνωρίζω σε ποιούς ανήκει η πρωτοβουλία και ούτε θέλω να μάθω.Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν με ρωτάνε απο που είμαι απαντάω απο τη Παπαδάτου Ξηρομέρου.Ξηρομερίτισα θα νοιώθω πάντα.Ωστόσο αν κάτι γίνεται για σκοπούς προόδου δεν θα πρέπει να απορίπτεται -αν γίνεται γι αυτό.-Μήπως όμως ένα δυνατό και ενωμένο Ξηρόμερο είναι καλύτερο απο το να τρέχουμε να φύγουμε απο την οικογένειά μας?Και η αφίσα με το πρόσωπο του τρόμου τι σκοπούς εξυπηρετεί άραγε?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλα αυτά είναι βλακείες στις φυτείες δεν υπήρχε ποτέ λύκειο μόνο λυκειακες τάξεις ελέο πολιτικών και τα παιδιά περνούσαν την την τάξη έτσι χωρίς αξιοκρατία.και τώρα δεν υπάρχουν παιδιά να στελεχώσουν αυτές τις τάξεις τι να κάνουμε να βρούμε απο που;και έτσι απλά το υποτιθέμενο λύκειο κλείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι λες ρε κιριζι που δεν υπαρχουν παιδια...συμφωνα μ τ νομο του καλλικρατη πρεπει ν ερθουν ολα τ παιδια απο τ τριγυρω χωρια βαση αποστασεως..αν λοιπον θελουν ν τηρησουν τ νομο σωστα τοτε ν ερθουν ολα τ παιδια που ανηκουν εδω κ μτ ν μασ πουν οτι δεν υπαρχοουν παιδια...ξερολες...αλλα μια ζωη αννωτεροι θ ειμαστε απο ολους σας που δεν μας χωνευεται...κυριζακια....φυτειες μια ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι λες ρε κιριζι που δεν υπαρχουν παιδια...συμφωνα μ τ νομο του καλλικρατη πρεπει ν ερθουν ολα τ παιδια απο τ τριγυρω χωρια βαση αποστασεως..αν λοιπον θελουν ν τηρησουν τ νομο σωστα τοτε ν ερθουν ολα τ παιδια που ανηκουν εδω κ μτ ν μασ πουν οτι δεν υπαρχοουν παιδια...ξερολες...αλλα μια ζωη αννωτεροι θ ειμαστε απο ολους σας που δεν μας χωνευεται...κυριζακια....φυτειες μια ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΥΚΕΙΑΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ; ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΣΑΝ Κ ΦΟΙΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΗ! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ! Κ ΣΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΣΕΣ!! ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!
    Υ.Γ. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΛΕΪ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ!!! ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ (ΣΩΣΤΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι δεν πάτε στην Αμφιλοχία που σας έστελνε η Νέα Δημοκρατία; Διαλύσατε όλο το Ξηρόμερο με τις επιλογές σας και φωνάζεται κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ..ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ? ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΥΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΑΓΩΝΑ? ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ 1500 ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ? ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΦΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. 1500 ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΛΠ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΛΕΠΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΘΙΑ? ΚΑΝΕΙΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΘΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΥΤΕΙΕΣ. !!!!!ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ 150 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΟΙ ΦΥΤΕΙΩΤΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΑΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΑ ΑΛΛΑ 1499 ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 300 ΚΑΙ 400 ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ ΦΥΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ....ΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ,ανώνυμε μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά κάνε όσα σχόλια θες.Μάλλον εσύ πήρες απολυτήριο με μέσον.Ελέω με ωμέγα ....Θα μιλήσεις και για λύκειο...Εμείς που αποφοιτήσαμε από εκεί μια χαρά σπουδές κάναμε.Απολυτήριο με μέσον παίρνουν πολλά παιδιά σε όλα τα σχολεία της χώρας δυστυχώς..Οι λυκειακές τάξεις των Φυτειών σας πειράξανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα χαϊδεμένα τέκνα του Α.Μακρυπίδη ξαναχτυπούν. Όσο υπήρχαν ως Καποδηστριακός Δήμος του ενός και μισού χωρίου , όλα καλά. Ήθελαν και ξηρομερίτικη ονομασία για τον νεό καλικρατικό Δήμο αντί Αστακού ; Έβαλαν πάλι τον μπαμπά Ανδρέα να καθαρίσει με την ονομασία και μας φόρεσαν τη βλαχιά τους. Τώρα τα παιδιά βαρέθηκαν το Ξηρόμερο και πλέον αναζητούν τα μαγικά φώτα της πόλης του Αγρινίου. Εύγε. Και του χρόνου στα παρίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φαίνετε ξεχάσατε μερικοί η δεν σας συμφέρει να το πείτε τα μαιμού απολυτήρια που δώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια,το χαρτάκι στο τζάμι που έλεγε ότι όλοι οι μαθητές προβιβάζονται,κ.α και εσείς κυρία καθηγήτρια βλέπω απο τα λεγώμενα σας τι γράμματα μαθαίνατε στα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν σας άρεσε η Κατούνα πουλάκια μου που ανήκατε μια ζωή εκεί. Τώρα περαστικά σε σας και στον Ανδρέα σας. 'Ολοι μεγαλώσατε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κατούνας, νομίζατε πως μια ζωή με ξένες πλάτες θα επιβιώνετε. Σας υποτιμούσε αυτό. Λουστείτε τα στον Αστακό τώρα. Το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν να βγάλετε δυο Πασόκους Δημάρχους διαμελίσετε το Ξηρόμερο. Συγχαρητήρια Μαχαλιώτες που θέλετε να γίνετε Αγρινιώτες χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ λέω να μείνετε όπως είστε πειγεντε σε αλλά χώρια να δείτε πως είναι οι δρόμοι γεμάτη λακκούβες αυτοί ανήκουν στο δήμο αγρινίου αλλά τη να πω εσείς μαλώνετε μεταξύ σας περάστε στον αγιο κων/νο αγρινίου να δείτε τους δρόμους η μάλλον κατεβείτε στο πολυκλαδικώ λύκειο να δείτε οι στέγες βγάζουν νερό αυτα ανήκουν στο δήμο αγρινίου η να σας πω για το στάδιο... Έτσι κ εγώ είμαι απογοητευμένος με όλα αυτα κ γενικότερα με τις απόψεις που έχουν κάποι που πολύ φοβάμαι ότι θέλουν να κερδίσουν δεν ξέρω τι αλλά δεν έχουν τη λογική να σκεφτούν ότι ο δήμος αγρινίου δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της πόλης όχι να ανταποκριθεί στα προβλήματα των τόσο χωρίον τριγύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κατουνιωτη ειμαι αντιθετος μετα παιδακια αλλα να μιλας ετσι για τον μαχαλα γινεσαι χειροτερος απο αυτα που λες. κατσε με το ακτιο και τη βονιτσατωρα και μυξοκλαψε και ασε τις φυτειες. αρκετα σας ταισαν με τα χρηματα των παιδιων τους.εμεις οτι καινα λενε τα παιδακια εδω θα μεινουμε ως πυλη του ξηρομερου να παλεψουμε για τα δικαιωματα μας και την προοδο της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΠΡΟΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ Ή ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ; ΓΙΑ ΕΛΑ ΕΞΥΠΝΕ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΜΕΣΟΝ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΧΡΗΣΤΟ - ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ: 2003 ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑ (ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ)!! 2004:ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ (ΠΗΓΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ Β/ΜΙΑΣ ΕΚ/ΣΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 2004)! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ....ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ; ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΓΩΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΡΗΜΩΝΕΙ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ! ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο