Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΟΕΣΒΔΕΝ: Παραπληροφορούν συνειδητά για το εορταστικό ωράριο


       Αθηνοκεντρικά μέσα όλων των μορφών συνεχίζουν να δημιουργούν σύγχυση, να παραπληροφορούν και να υποστηρίζουν τις φιλο-μονοπωλιακές αποφάσεις της κυβερνητικής τρόικας.   
       Συγκεκριμένα, ενώ γνωρίζουν ότι δεκάδες Εμπορικοί Σύλλογοι πανελλαδικά στο εορταστικό ωράριό τους έχουν την Κυριακή 30-12-2012 κλειστή, όπως επίσης και διαφορετικές ώρες λειτουργίας ημερησίως από αυτές της Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Πειραιά, αυτά επιμένουν να προβάλουν σαν καθολικό πανελλαδικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων το συγκεκριμένο μνημονιακό ωράριο.
Ασφαλώς και αυτό δεν το πράττουν τυχαία....    Ο τάχα ουδέτερος δημοσιογραφικός ρόλος τους, όταν αναφέρονται στις ακραίες μνημονιακές απαιτήσεις, γίνεται προκλητικά υποστηρικτικός όταν πρόκειται να επιβληθούν τα επιμέρους μέτρα που τις συνθέτουν.
     Άλλωστε, αυτά τα ΜΜΕ ανήκουν στους ίδιους «καναλάρχες» που είναι τραπεζίτες, εθνικοί εργολάβοι, εφοπλιστές, που έχουν αλυσίδες πολυκαταστημάτων και που ωφελούνται από την πολιτική της πτώχευσης των μικρεμπόρων και του λαού συνολικά.

  ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ
…………………………………..

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ  8  -  ΑΓΡΙΝΙΟ   Τ.Κ.  30100
Τηλ.: 2641031569  -  Fax: 2641057390
e-mail: esagrinio@in.gr  -  http://ermaikistili.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο