Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Βαρεμένος: Αντιδρώντας στην πρόθεση της Χρυσής Αυγής να διανείμει «τρόφιμα μόνο για Έλληνες» στο Αγρίνιο


      Αντιδρώντας στην πρόθεση της Χρυσής Αυγής να διανείμει «τρόφιμα μόνο για Έλληνες», και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, στο κέντρο του Αγρινίου, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

      Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί μια πρόκληση ενάντια στον δημοκρατικό λαό του Αγρινίου με πρόσχημα την αλληλεγγύη και πραγματικό στόχο τη φτηνή πολιτική κερδοσκοπία και την προώθηση των φασιστικών χιτλερικών απόψεών της περί καθαρότητας του αίματος.
        Ως άλλοι  Άρειοι του Φύρερ θέλουν να μετατρέψουν έναν υπερήφανο και αξιοπρεπή λαό σε υπηκόους που θα προσέρχονται με την ταυτότητα στο χέρι προκειμένου να πάρουν το χρίσμα της καθαρότητας από τους φορείς μιας ρυπαρής ιδεολογίας, η οποία προκάλεσε την τραγωδία του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και το Ολοκαύτωμα.....



      Ορισμένα από τα ονόματα των θυμάτων - ηρώων της αντίστασης σ’ αυτή την ιδεολογία και πρακτική βρίσκονται στη στήλη του μνημείου στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου για να μας θυμίζουν το αιώνιο καθήκον της πάλης ενάντια στον φασισμό.        
       Οι φασίστες δεν ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αλλιώς, θα τους ενδιέφεραν και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βρίσκονται στη Γερμανία, την Αυστραλία και την Αμερική και που συχνά υποφέρουν από τους ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής. Χρησιμοποιούν την αλληλεγγύη όχι για να ενώσουν, αλλά για να διχάσουν και να σκορπίσουν το μίσος και την αντιπαλότητα.
      Διάλεξαν, όμως, λάθος τόπο για να εφαρμόσουν το αποτρόπαιο πολιτικό τους σχέδιο, έστω και με το κάλυμμα της αγαθοεργίας. Ο δημοκρατικός λαός του Αγρινίου θα τους απομονώσει πολιτικά και ηθικά.  

4 σχόλια:

  1. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tsibises me miso kilo fakes pou 8a dwsoun ta aspondila?oute sto agrinio,oute pou8ena tsakiste tous fasistes se ka8e geitonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτα να δεις , αν δεν ειχε αυτα τα ακραια η ΧΑ ισως και να ηταν και πρωτο κομα αυτη την στιγμη . ξερουμε πως ο χριστος μιλησε και ειπε αγαπατε αλληλους . δεν μιλησε για βαρβαρους , ουτε για συνορα , ουτε για κατι αλλο. αργοτερα ειρθαν αυτα και τα βαφτισανε οπως θελανε καποιοι . καλο ειναι να μην εχουμε αυτο τον χαμο των λαθρομεταναστων εδω μιας και η χωρα μας ειναι μικρη , και με λιγες ικανοτητες ιδικα σε αυτους τους καιρους της φτωχειας . καλο θα ηταν και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην τους επητρεπει, σαν μπατε σκυλοι και αλεστε..... καλο ειναι να περιοριστουν καπως οι μεταναστες , διοτι περα απο το θρισκευμα , εχουμε και τελειως διαφορετικη νοοτροπία και κουλτούρα . με λιγα λογια εννοώ , οτι δεν πρεπει να φτανουμε στα ακρα , διοτι το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο με το αρχικο προβλημα στο τελος . μαντρωστε τους , διχως σκοτωμούς και φασαρια, και η δικαιωσηνη .. γενικα ο νομος να ειναι αυστηρότατος μαζι τους . οπως ειναι αλλοι νομοι σε αλλες χωρες . ειδατε πως τους καθαριζουν στην αμερικη και οχι μονο.... οταν ξεπερνανε τα ορια , και μονο τοτε . με τις ακροτητες χανουμε το νοημα του ανθρωπου , οι μεταναστες ειναι πληγη για ολους . και για τον ΣΥΡΙΖΑ , και για την ΧΑ ... για ολα τα κομματα πιστευω..... εκτος απο εκεινα που τους θελουν για προεκλογικη μαχη , και ψηφοφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Απλυτε ανωνυμε 28 Δεκεμβρίου 2012 11:20 μ.μ.
    γιατί δεν δίνουν και οι ταλιροφονιάδες της αριστεράς ''φακές'' στους πεινασμένους;Ρε μιάσματα τους στάλιν έρχεται η ώρα σας και το ξέρετε, και γιαυτό τρέμετε.Ο Ελληνικός λαός θα σας στείλει στην κόλαση για δεύτερη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο