Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ομάδα στο facebook με στόχο την «Διάσωση δάσους Σκάρων Λευκάδας»


Ευαισθητοποιημένοι πολίτες δημιούργησαν Ομάδα στο facebook με την ονομασία: «Διάσωση δάσους Σκάρων Λευκάδας» με στόχο την προστασία και την ανάδειξη της πολύπλευρης αξίας του δρυοδάσουςΤο Δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα πρωτοβουλίας έχει ως εξής...



Ανακοίνωση

Η ομάδα πρωτοβουλίας για τη διάσωση του δάσους των Σκάρων, σας ενημερώνει ότι έχει ήδη δημιουργηθεί προφίλ στο facebook με όνομα “ Διάσωση δάσους Σκάρων Λευκάδας”, με σκοπό την ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το ζήτημα αυτό, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, ώστε το δρυοδάσος των Σκάρων να τύχει επιτέλους της αρμόζουσας προστασίας τόσο από τους ιθύνοντες όσο και από τον κάθε πολίτη που ευεργετείται από την ιερή παρουσία του δάσους αυτού στην ορεινή ανατολική Λευκάδα.
Η άμεση συρροή φίλων και υποστηρικτών μας κάνει αισιόδοξους για την αίσια έκβαση των προσπαθειών μας και την διεύρυνση  του συνόλου των ανθρώπων που η ευαισθησία τους για το περιβάλλον υπερβαίνει τη βαρβαρότητα των καιρών.

Αν θέλετε να βοηθήσετε και σεις τις βελανιδιές των Σκάρων, μπείτε εδώ http://www.facebook.com/profile.php?id=100002300005718  και γίνετε φίλοι.

Χαρά Σαΐτη
Εκπρόσωπος της Ομάδας Πρωτοβουλίας για τη Διάσωση του Δάσους των Σκάρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο