Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Παναιτωλικός: Είμαστε πια Πρωταθλητές!!

Τον τίτλο του πρωταθλητή της Football League κατέκτησε ο Παναιτωλικός που επικράτησε εκτός έδρας της Ηλιούπολης με 3-2 κι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον διασυρμό του ΠΑΣ από τον ΟΦΗ με 1-4.

Η Ηλιούπολη... καιγόταν για βαθμούς, προκειμένου να αποφύγει τη διαδικασία των πλέι άουτ, όμως ο Παναιτωλικός, με μοναδικό κίνητρο την πρώτη θέση σε περίπτωση που ο ΠΑΣ έχανε από τον ΟΦΗ. Οι Αγρινιώτες δεν είχαν κανένα άγχος σε αντίθεση με τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν στο 22'...


 ..Ο Θεοδωρίδης με ωραίο σουτ νίκησε τον Αδαμόπουλο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε γίνει και το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, με τον Καραμαλίκη να σκοράρει για ακόμη μία αγωνιστική στο 39'.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αγρινιώτες έριξαν ρυθμό και έδωσαν την ευκαιρία στην Ηλιούπολη να μειώσει σε 2-1 στο 74', όμως στο 88' ο Μπουμάλ επανέφερε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στα δύο γκολ. Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Αναστασιάδης σκόραρε σε βάρος της ομάδας του για το 3-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας στον Παναιτωλικό το πρωτάθλημα, ενώ η Ηλιούπολη θα παίξει στα πλέι άουτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο