Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αγκαλιά με την άνοδο ο Παναιτωλικός. Πέρασε από το Ελληνικό νικώντας 1-0 τον Εθνικό.

Ο Παναιτωλικός έκανε το διπλό» στο Ελληνικό (1-0 τον Εθνικό) και πλέον ετοιμάζεται για την φιέστα ανόδου την Κυριακή στο Αγρίνιο κόντρα στον Διαγόρα!

Μια νίκη χωρίζει πλέον τον Παναιτωλικό από την Superleague, μετά και την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Αγρινίου με γκολ του Καραμαλίκη, πέρασε από το Ελληνικό επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ


 και θέλει πλέον τρεις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια για να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία ύστερα από 34 χρόνια.

Με το γκολ του Στάθη Καραμαλίκη, στο πέμπτο του φετινό, ο Παναιτωλικός πέρασε αλώβητος από την έδρα του Εθνικού και πλέον είναι μία ανάσα από την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Το γκολ του Καραμαλίκη στο 53' έφτανε και περίσευε για να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Εθνικό ο Παναιτωλικός για να κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της ανόδου.

Εθνικός-Παναιτωλικός 0-1
(53' Καραμαλίκης)

Εθνικός: Παγούδης, Γκράιμς, Παγώνης, Παστός, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Ψιάνος (85' Βιδάλης), Κορακάκης, Βασιλόγιαννης, Ουατάρα, Φαρινόλα (75' Καραχάλιος).

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Μπελεβώνης (55' Μουμίν), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Καραμαλίκης, Θεοδωρίδης (80' Παλαιολόγος), Γκούρμα (60΄Παππάς).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο