Κυριακή 1 Μαΐου 2016

«Άγιο» είχε Παπάς που το αυτοκίνητό του τούμπαρε στον Μύτικα

         Την τύχη με το μέρος τους είχαν ένας Ιερωμένος, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ανετράπη σήμερα το πρωί, Κυριακή του Πάσχα λίγο έξω απο τον Μύτικα.
    Όπως αναφέρει το MYTIKAS PRESS ατύχημα συνέβη σήμερα Κυριακή του Πάσχα στις 11:00 π.μ. λίγο πριν τον Μύτικα (πριν το νεκροταφείο Μύτικα). Αυτοκίνητο προερχόμενο από Λευκάδα και κατευθυνόμενο για Μεσολόγγι, ξέφυγε της πορείας του και βγήκε από τον δρόμο.
     Ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αμάξι και για καλή του τύχη, ευτυχώς έτυχε να περνά από το σημείο Μυτικιώτης με το αυτοκίνητο του, ο οποίος από τυχαίο γεγονός (σταμάτησε στο σημείο γιατί του έπεσε το κινητό μέσα στο αμάξι του) είδε το αναποδογυρισμένο όχημα και αμέσως έσπευσε να τον βοηθήσει........



     Όπως μας ανέφερε ο συμπατριώτης μας υπήρξε μία δυσκολία και ένα μπέρδεμα μέχρι να μπορέσει επιτέλους να έρθει ασθενοφόρο, μιας και από Αστακό δεν ήταν διαθέσιμο, στο Μεσολόγγι τα ίδια και μετά από πολύ ώρα ήρθε τελικά από το Αγρίνιο.
      Ευτυχώς που ο οδηγός, ο οποίος ήταν ιερωμένος και ήταν μόνο αυτός μέσα στο αμάξι δεν έφερε σοβαρά τραύματα, αλλιώς αυτή η καθυστέρηση της έλευσης ασθενοφόρου πιθανόν να ήταν και μοιραία.
     Ο άνθρωπος μαθαίνουμε ότι είναι καλά και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, Καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη.

http://mytikaspress.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο