Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Πεζή καταδίωξη και επεισοδιακή σύλληψη 40χρονου για κλοπή μοτοσυκλέτας στο Αγρίνιο

Στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Εμπεσού, στο ύψος της Σπολάιτας του δήμου Αγρινίου, εντόπισαν σήμερα το πρωί , αστυνομικοί της Ασφάλειας, 40χρονος άνδρα που οδηγούσε μοτοσυκλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή χθες βράδυ από τον ιδιόκτητη της.....

Συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα εκλάπη χθες από τον πεζόδρομο της Μανδηλαρά στο Αγρίνιο, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη της . Όταν  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 40χρονο να κινείται με τη μοτοσυκλέτα και του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη από τους αστυνομικούς. Ο 40χρονος παράτησε το δίκυκλο λίγα μέτρα πιο κάτω και το έβαλε στα πόδια. Οι αστυνομικοί συνέχισαν με πεζή καταδίωξη για 500 μέτρα περίπου και τελικά κατάφεραν να σταματήσουν τον δράστη.
Κατά την προσαγωγή του στο Α.Τ., ο 40χρονος εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι υπέβαλαν μήνυση στον δράστη για εξύβριση και απειλή.
Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Του επεβλήθη ποινή 24 μηνών φυλάκισης με αναστολή, για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια, εξύβριση και απειλές.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο