Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη η δωρεάν παραχώρηση (στις Φυτείες) του Δήμου Ξηρομέρου προς την DIGEA

       Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίου η απόφαση 165/2014 του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε την εδώ), που αφορούσε την δωρεάν παραχώρηση χρήσης του ήδη εγκαταστημένου ιστού και οικίσκου, καθώς και την έκταση εμβαδού 500 τ.μ. στην οποία βρίσκονται εγκατεστημένα τα παραπάνω στη θέση Μαυροειδή της Τ.Κ. Φυτειών, στην Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου Ψηφιακών μεταδόσεων με τον διακριτικό τίτλο «DIGEA - Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.», προκειμένου να εγκαταστήσει κέντρο επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής...............



http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δείτε την ακύρωση της απόφασης 165/2014.









6 σχόλια:

  1. Παραιτηση τωρα των δημοτικων συμβουλων της μαχαλας,αν εχουν λιγο ευθυξια..και εφοσον βλεπουν τα οργια που γινονται απο ταγρινιο που μενουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαζετα βραχα εισαστε προ των ευθυνων σας,θελατε εξουσια μονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΕΞΩ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ..ΕΝΩ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H KSEFTILA TWN SUMBOULWN THS MAXALAS DEN EXEI ORIA...EXETE KATANTHSEI GIOUSOUFAKI TOU GALOUNI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΩΣΑΤΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕς...ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΔΩΣΑΤΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΔΩΣΑΤΕ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΓΡΙΝΙΟ...ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΑΤΕ..ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ...ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ Η ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ...ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΑ ΚΑΙ ΓΑΖΕΤΑ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΧΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο