Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Τρεις νεαροί διέπραξαν ληστείες και κλοπές στον Αστακό, Μαχαιρά και Παλαιομάνινα

 listeia-oplo
        Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές οι οποίες τελέστηκαν τον τελευταίο μήνα, σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.
       Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο νεαρών  ηλικίας 21 και 20 ετών και ενός ακόμα συνεργού τους που αναζητείται, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης ληστειών και κλοπών κατά συναυτουργία.
      Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, είχαν διαπράξει από κοινού δύο ληστείες και τέσσερις κλοπές σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας (Αστακό, Μαχαιρά και Παλαιομάνινα)......


     Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της ληστείας που έλαβε χώρα στις 21-1-2015 το απόγευμα, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, όπου οι δράστες ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε οικία 84χρονης Ελληνίδας και με την απειλή βίας και όπλου, της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας (1.000) ευρώ, το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και μία τηλεόραση.
        Από την προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες από την παράνομη δράση τους είχαν αποκομίσει το ποσό των (1.110) ευρώ καθώς και κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τις (3.000) ευρώ.
      Από τα ευρήματα που συνέλεξαν από τους τόπους των εγκλημάτων και από τα στοιχεία που αξιοποίησαν,  οι αστυνομικοί  του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δύο δραστών.
    Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

agriniopress

1 σχόλιο:

  1. Καλη σας μερα.Γιατι δεν γινονται γνωστα τα ονοματεπωνυμα των συληφθεντων; Δεν πρεπει να γνωριζουν οι αναγνωστες ποιοι ειναι; Σε αλλες περιπτωσεις εχετε και φωτο.Γιατι στην περιπτωση αυτη υπαρχει σιωπη.Μηπως χαλασει η εικονα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο