Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε πως ψήφισαν οι βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

        Με ισχυρή πλειοψηφία επικυρώθηκε στη Βουλή η πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς εξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με 233 ψήφους. 
     Από τους Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές οι: (4) τέσσερις Γιώργος Βαρεμένος ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Σαλμάς ΝΔ και Κώστας Καραγκούνης ΝΔ, ψήφισαν "ΝΑΙ" στην υποψηφιότητα Παυλόπουλου, ο  Δημήτρης Κωνσταντινόπουλος ΠΑΣΟΚ, ψήφισε "ΝΑΙ" στην υποψηφιότητα του Νίκου Αλιβιζάτου και οι Κώστας Μπαρμπαρούσης Χρυσή Αυγή και Νίκος Μωραΐτης ΚΚΕ, δήλωσαν παρών.....



     Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο νέος Προεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με 233 ψήφους υπέρ. Ο κ. Παυλόπουλος είχε προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ ενώ υποστηρίχθηκε και από τη ΝΔ. 
      Ο άλλος υποψήφιος, ο Νίκος Αλιβιζάτος, η υποψηφιότητα του οποίου στηρίζεται από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ πήρε 30 ψήφους και 32 παρών.


1 σχόλιο:

  1. Ουσιαστική Επιλογή με Νόημα και Σεβασμό σε Θεσμούς που , εξ αντικειμένου , συμβολίζουν την Ενότητα και Συνοχή της Κοινωνίας !
    ενεργοί απλοί πολίτες
    Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο