Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Πρόστιμα σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αμφιλοχία και το Μεσολόγγι

Με αντίστοιχες απαφάσεις της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επιβλήθηκαν πρόστιμα πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αμφιλοχία και το Μεσολόγγι....

Συγκεκριμένα επεβλήθη πρόστιμο 1904,43 ευρώ σε ιδιοκτήτη Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων που βρίσκεται στην Αμφιλοχία επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29-1-2015 στο βυτίο μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης, από υπαλλήλους ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, ευρέθηκε περίσσευμα Διακόσια Είκοσι (220) λίτρων μεταξύ της μετρούμενης κατά τον έλεγχο ποσότητας και της αρχικά φορτισθείσας βάση του συγκεντρωτικού δελτίου αποστολής.
Ακόμη επεβλήθη πρόστιμο 1068,23 ευρώ σε ιδιοκτήτη Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων που βρίσκεται στην Ε.Ο. Μεσολογγίου-Αντιρρίου, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3-2-2015 στο βυτίο μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης, από υπαλλήλους ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, ευρέθηκε έλλειμμα Εκατόν Είκοσι Δύο (122) λίτρων μεταξύ της μετρούμενης κατά τον έλεγχο ποσότητας και της αρχικά φορτισθείσας βάση του συγκεντρωτικού δελτίου αποστολής.

agrinioculture

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο