Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Εγκαινιάστηκε ο χώρος σίτισης μοναχικών ανθρώπων (υπεύθυνος ο π. Νεκτάριος Γερονικολός) στο Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας

              Εγκαινιάστηκε ο χώρος σίτισης μοναχικών ανθρώπων   στο Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας και υπεύθυνος της σίτισης και ενσαρκωτής  αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο δραστήριος πρωτοπρεσβύτερος του ναού, πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός ο οποίος κατάγεται από την Κωνωπίνα.

     Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας, κ. Γαβριήλ, και παρισταμένων πολλών ιερωμένων, εγκαινιάσθηκε χθες το απόγευμα σε αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας,  ο χώρος σίτισης όπου θα παρασκευάζεται και θα διανέμεται σε  ανήμπορους και μοναχικούς ανθρώπους πού δεν έχουν την δυνατότητα να  έχουν ένα πιάτο φαγητό.........



     Η σπουδαία αυτή πρωτοβουλία, όπου θα παρασκευάζεται ημερησίως και θα διανέμεται  φαγητό για πεντακόσια (500)  άτομα, έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στην κοινή  γνώμη, γιατί καλύπτει εν μέρει επείγουσες βιοποριστικές ανάγκες συνανθρώπων μας, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα μας.
      Υπεύθυνος της σίτισης και ενσαρκωτής  αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο δραστήριος πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας, συμπατριώτης μας απο την Κωνωπίνα,  πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός.

     Στα  εγκαίνια παραβρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου κ. Βασίλης Σκούρτας μαζί με μέλη του Δ.Σ. και πολλοί Ξηρομερίτες.
        Επαινούμε αυτή τη προσπάθεια και παροτρύνουμε όλους τους συμπατριώτες μας, να δείξουν την αλληλεγγύη τους, βοηθώντας όπως μπορούν, προσφέροντας, έστω, από το υστέρημά τους, τρόφιμα κλπ, ώστε  να μετριασθεί το δράμα που ζουν  χιλιάδες ανήμποροι  συνάνθρωποί μας.


http://konopinanews.blogspot.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο