Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΊΚΟΣ: Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, όμως στηρίζω τον Βαρουφάκη!

     Με ανακοίνωση του ο γιατρός και πρώην δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος δηλώνει ότι: «Είναι γνωστό ότι στις εκλογές δεν ψήφισα  ΣΥΡΙΖΑ, όμως ως Έλληνας δεν ανέχομαι  από  τους  Γερμανούς και τους Γάλλους, να  ζητούν την αντικατάσταση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη».
Διαβάστε την ανακοίνωση του Παναγιώτη Στάϊκου:

      Είναι γνωστό ότι στις εκλογές δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Όμως πέρα από το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τους χειρισμούς  της Κυβέρνησης στην διαπραγμάτευση, ως Έλληνας δεν ανέχομαι  από  τους  Γερμανούς και τους Γάλλους, να ζητούν την αντικατάσταση του Υπουργού Οικονομικών. 
    Έχουν δικαίωμα να  διαφωνούν με την πρότασή  του. Έχουν δικαίωμα  να μη μας δώσουν άλλα χρήματα. Δεν έχουν  όμως δικαίωμα να χαρακτηρίζουν ανεύθυνη την Νόμιμα Εκλεγμένη Ελληνική Κυβέρνηση και πολύ περισσότερο  δεν έχουν δικαίωμα  να ζητούν την αντικατάσταση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη...........



  Σε  αυτές τις  αθλιότητες ασφαλώς είμαι απέναντί τους, όπως φαντάζομαι και η συντριπτική πλειοψηφία του   Ελληνικού Λαού.

Αστακός 16/2/2015
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

13 σχόλια:

  1. Μωρε είχα μια σκοτούρα για ποιον ψηφησες και ποιον δεν ψηφησες κοι ποιον στρηρηζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την «έστησαν» οι Ευρωπαίοι στο Βαρουφάκη - Η γερμανική επιχείρηση, η εμπλοκή ,και ο Ντάισεμπλουμ .ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ, πρόεδρος του Eurogroup, λειτουργώντας στη σκληρή γερμανική γραμμή, απέσυρε το κείμενο και κατέθεσε το τελεσίγραφο που φαίνεται να αποτελεί γερμανική έμπνευση.Με έτοιμα κείμενα και μία καλά σχεδιασμένη επιχείρηση οι Ευρωπαίοι έθεσαν τελεσίγραφο και εκβίασαν τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και τη χώρα προκαλώντας ουσιαστικά το ναυάγιο στο Eurogroup.μετα απο ολα αυτα μπορει οποιοσδήποτε στον πλανητη να καταλαβει πως οι φιλοι μας εταίροι μας αγαπανε (πολυ) και δεν τους ενδιαφερει καθολου ο ελληνας και οι ευρωπη . θελουν να ειναι αφεντικα να τους εχουν ολους κατω απο γερμανικη μποτα , και να εχουν να λαβουν στο μελλον . θελουν να μας χρεωσουν για δικο τους ωφελος . οσο ποιο γρηγορα παιθανουμε γι'αυτους τοσο καλυτερα . ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!! η κυβερνηση να σταθει ατρομητη . ουτε βημα πισω.... πισω μας εχουν σκαψει βαθυ μνημονιακο ρηγμα . δεν λεει να ξαναπεφτουμε μεσα .η ελευθερια & δημοκρατια , δεν μετριεται με εκβιαστικο χρημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΤΗ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΑΙΚΟ.ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν νομιζω να δημοσιευσης το σχολιομου δεν τολμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνχαρητηρια ! Φίλε Παναγιώτη . Και εγω στηρίζω τον ύπουργο οικονομικών στις προσπάθειες που κανει να σηκώσει το ανάστημα της πατρίδας μας. Επιτέλους ενας υπουργός ενα άνθρωπος σαν τον βαρουφακη με έκανε να νιώσω υπερήφανος που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ . Αυτο το συναίσθημα το ένιωσα και το 1987 στην ελληνοτουρκική κρίση οταν το τουρκικό Ερευνιτικο πλοίο σισμικ έβγαινε στα χωρικά ύδατα του Αιγαίου για έρευνες . Ο τότε προθυπουργος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τότε προθυπουργος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ειπε δεν παραχωρουμε ούτε μια σπιθαμη εναέριου χερσαιου κσι θαλλασιου χώρου . Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ημουν φαντάρος στον εβρο στο 10 φυλάκιο και τα τουρκικά κανόνια σημάδευαν το κεφάλι μου . Αισθάνθηκα τόση υπερηφάνεια και δύναμη
    που είπα : δεν θα σπάσει το κεφάλι μου η σφαίρα θα γυρίσει και θα σκωτωσει τον Τούρκο . Έτσι και τωρα Με τον Βαρουφακη ύπουργο αισθάνομαι υπερηφανος που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ Ηλιας αθ. Κουγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ψυχιατρική λέει όταν κάποιοι << βγάζουν τα εσώψυχά τους>> διακατέχονται από κόμπλεξ και υφέρποντα φθόνο.!!! Εγώ απλά τους δείχνω την συμπόνια μου .!!! Πως να πάρεις στα σοβαρά τον 8: 52 π.μ που σε δυο λέξεις έχει (3) τρία μαργαριτάρια ( θαυμάστε τα ) ποιον ψηφησες και ποιον στηρηζης ( αντί του ορθού: Ψήφισες , στηρίζεις) . Και τον 9:38 π.μ που σε δύο λέξεις έχει (2) μαργαριτάρια (θαυμάστε τα ) ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΤΗ ΨΗΦΙΣΕΣ ( αντί του ορθού :ποιόν απασχολεί τι ψήφισες).
    Αυτά ούτε η εγγονούλα μου στην πρώτη Δημοτικού δεν τα κάνει.!!!
    Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουν αυτοί και όποιοι άλλοι τέτοιοι τύποι , άλλο η προεκλογική αντιπαράθεση και άλλο η στήριξη της πατρίδας στην δύσκολη διαπραγμάτευση. Θα πρέπει να μάθουν πως η στήριξη της Κυβέρνησης σε αυτή την Εθνική προσπάθεια έχει μεγαλύτερη αξία, όταν προέρχεται από ανθρώπους ,οι οποίοι δεν τους είχαν στηρίξει. Θα πρέπει επίσης να ξέρουν ύστερα από αυτές τις ιταμές συμπεριφορές των Γερμανών και των υποτελών τους , πως ακόμη και αν η Κυβέρνηση λυγίσει και δεν μπορέσει να το φθάσει ως το τέλος , ο Ελληνικός λαός μετά από αυτήν την πολύ σθεναρή προσπάθεια δεν θα έχει ταπεινωθεί!!! Και τότε όπως πριν από λίγο όλοι έλεγαν : je suis Charlie , όλοι θα λέμε : je suis ΣΥΡΙΖΑ.!!!
    Και όταν θα έλθει η ώρα που, στο εσωτερικό μέτωπο θα βλέπουμε λάθη της Κυβέρνησης, θα τα επισημαίνουμε με παρρησία. Και όταν θα βλέπουμε καλά όπως την κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ΕΥΡΩ στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας θα λέμε μπράβο.!!!
    Καταλάβετέ το επιτέλους , ότι δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα με προσωπικές επιθέσεις . Θα λέω την άποψή μου ελεύθερα και όταν εμπεριέχει λάθος, θα χαίρομαι να μου το υποδεικνύουν, γιατί αυτό μου ζητάει η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας που ζω , στην οποία χρωστάω πάρα πολλά!!!!.
    Υ.Γ.
    Πολύ καλή η επιλογή Προκόπη Παυλόπουλου.!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.
    ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΜΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑ ΣΤΑΙΚΟ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΩΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΑΙΚΟ.ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΑΙΚΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ .ΑΥΤΟ ΩΡΕ Dr ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΩΛΑΚΕΥΕΙ Η ΟΧΙ?ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ Η ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Η ΟΤΑΝ ΑΠΗΛΟΥΣΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΩΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΩ,ΕΣΥ ΩΡΕ ΣΤΑΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΘΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ? ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ ΣΥΜΠΑΘΑΜΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ ΕΠΙΔΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑ.ΑΥΤΟΚΡΙΤΗΚΗ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα μου πεις που ανάφερα την λέξη ψυχασθενής;
    Εγώ είπα επί λέξει; Η Ψυχιατρική λέει όταν κάποιοι << βγάζουν τα εσώψυχά τους>> διακατέχονται από κόμπλεξ και υφέρποντα φθόνο. Φαίνεται ότι δεν διακατέχεσαι απλά από κόμπλεξ και φθόνο , αλλά επικαλούμενος αγραμματοσύνη , πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου κακό ή ντροπή, γίνεσαι κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία σου και προφέσορας της συκοφαντίας.!!!!
    Ειλικρινά σε λυπάμαι.Δεν ήθελα να σε πονέσω τόσο πολύ.!!!!
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ 12.20
    ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΑΤΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΑ (ΟΠΩΣ ΣΤΟ 6.26)ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λαϊκισμοί και κωλοτούμπες... πουκάμισα και μηχανές...
    Κάτι άλλο από τους ΕΛληνάρες του Σύριζα;;;;;
    Αντε τώρα που σκίσατε το μνημόνιο με ένα άρθρο... που διαγράψατε το επαχθές χρέος... αντε πάρτε τα μπογαλάκια σας και σε άλλη παραλία... να ησυχάσουμε από τους λαοπλάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ στον Σεβασμό - στον απόλυτο Σεβασμό - της διαφορετικής άποψης !
    ΟΧΙ στον ευτελισμό και υποτίμηση της διαφορετικής άποψης.
    ενεργοί απλοί πολίτες
    Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο