Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Με εξαιρετική επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα των Βονιτσάνων



Με επιτυχία και αρκετό κόσμο έγινε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός»

      Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χοροεσπερίδα του Συλλόγου εν Αθήναις Βονιτσάνων «ο Αμβρακικός», χθες Σάββατο βράδυ 7 Φεβρουαρίου 2015, στο εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο περιβάλλον, στο ξενοδοχείο OSCAR,  στην Αθήνα.
       Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν γεμάτη από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που συμμετείχαν δυναμικά σε μια ακόμα εκδήλωση και έδειξαν ότι, παρά την οικονομική κρίση, υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις του συλλόγου και δίνουν κουράγιο στο πρόεδρο και στο Διοικητικό συμβούλιο να συνεχίσουν και το έργο που επιτελούν ανελλιπώς και τις πολιτιστικές δράσεις τους.
    Το κέφι ήταν παντού διάχυτο και η ορχήστρα του ξενοδοχείου τους κράτησε συντροφιά μέχρι τα ξημερώματα.....



     Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κόπηκε η βασιλόπιτα του Συλλόγου η οποία μοιράστηκε σε όλα τα τραπέζια και τυχερές της βραδιάς που κέρδισαν τα δύο φλουριά που σημαίνει δωρεάν εκδρομή την Άνοιξη, κέρδισαν η Ευαγγελία Χατζηνίκου και η Κλειώ Μπελεσιώτη. 
       Ο δραστήριος Πρόεδρος Διονύσης Χόρτης,  μετά το τέλος της πετυχημένης βραδιάς, δήλωσε: 
      «Καλημέρα σε όλους! Είναι ένα όμορφο ξημέρωμα για τον Σύλλογό μας! Χθες βράδυ η εκδήλωση τελείωσε στις 4.30!!!!  Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί... Αν και στεναχωρηθήκαμε επειδή ένας σημαντικός αριθμός ατόμων δεν ήρθαν ενώ είχαν δηλώσει ότι θα έρθουν το τελικό πρόσημο ήταν όχι απλά θετικό αλλά και άκρως ενθαρυντικό για το μέλλον του Συλλόγου αφού ήταν η πρώτη της κοπή πίτας από την εκλογή του νέου Δ.Σ. 
     Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους ήρθαν από Βόνιτσα, όσους ήρθαν από διάφορα μέρη της Αθήνας και όσους μας στήριξαν με την εθελοντική τους βοήθεια στην διοργάνωση!! 
    Ευχαριστούμε τους δωροθέτες πατριώτες οι οποίοι συνέβαλαν ώστε οι λαχνοί να δώσουν ένα σημαντικό έσοδο στον Σύλλογο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2015!!  
    Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και για το ότι μας αγκαλιάσατε με το χαμόγελό σας και την εγκάρδια συμπεριφορά σας!! Πολλές συνεργασίες με μέλη του Συλλόγου δρομολογήθηκαν για το άμεσο μέλλον αφού πολλοί Βονιτσάνοι μας πλησίασαν ζητώντας να ξεκινήσουν δυναμική συμπαράταξη δίπλα στο ΔΣ!!! 
      Δίνουμε Βονιτσάνικο όρκο ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει την σταθερή του πορεία στην πολιτιστική του προσφορά για την πατρίδα μας!!!»

Και του χρόνου με υγεία.







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο