Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ: Ενωτικές και όχι διασπαστικές κινήσεις

Ανακοίνωση

      Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μύτικα ενημερώνει τα μέλη του σωματείου ότι δεν έχει συγκληθεί νόμιμα η αυριανή Γενική Συνέλευση, καθόσον δεν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. και δεν έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις που θέτει το καταστατικό.
       Κατά συνέπεια καλεί τα μέλη του Συλλόγου να μην παρευρεθούν σε αυτή αλλιώς θα πράξει τα νόμιμα καθόσον έχει ενημερωθεί νομικός σύμβουλος.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

12 σχόλια:

  1. Η διάλυση του συλλόγου παρ'όλα αυτά κατα τα λεγόμενα και τις πράξεις της προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Μύτικα ήταν νόμιμη? Το πρόβλημα είναι τώρα η γενική συνέλευση? Το μόνο πρόβλημα είναι να μην ερθουν στην επιφάνεια τα συμφέροντα που υπάρχουν.Ο σύλλογος δεν έγινε για να δημιουργηθούν κόντρες και "συνομωσίες" αλλα για το χωριό και την ανάπτηξη του. Αλλα με τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί το μόνο που επιτεύχθηκε είναι η απώλεια της ευθύτητας και της εντιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2.47 στι σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για (τριχια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφεροντα και προπαντων εντιμοτητα 2.47. Ωρε μπραβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα αφου ο συλλογος λεει πως λυθηκε, πως ειναι ακομα προεδρος? και απο ποιον ενημερωθηκε ο νομικος συμβουλος και με ποια νομιμη γενικη συνελευση? μηπως πρεπει να ενημερωθει κανενας εισαγγελεας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το αν ο συλλογος γυναικων λειτουργουσε τοσα χρονια απο συμφερον αυτο το ξερουν ολοι. Το τι εχουν προσφερει μερικες γυναικες ολα αυτα τα χρονια για το συλλογο και το χωριο μονο αυτες το ξερουν. Και αν με ρωτησει καποιος τι εδωσαν αυτες οι γυναικες για το συλλογο, δεν θα πω τον κοπο τους, τα λεφτα τους, την περιουσια τους, θα πωμονο αυτο: ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ. ολοι το ξερουμε, και δεν μπορει να βγαινουν καποιες τωρα και να κατηγορουν για τι αυτες κοβονται για το συμφερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ισως η προεδρος ξερει τι κανει και αναγνωστη 2,47 δημοσιευσε το σχολιο σου επωνυμα για να δουμε κι εμεις κατα ποσο η εντιμοτητα σου φτανει στα υψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2.47 ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ Η ΟΧΙ.Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ Κ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΡΩΓΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΙΣΟ.Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ.ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ Κ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ.ΩΡΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.12 Δεν ξερεις να διαβαζεις?ειδες καπου γραμμενο οτι λυθηκε?θα γινουν οι απαραιτητες ενεργειες για τη λυση ειπωθηκε.ο εισαγγελεας δεν ειχε αλλη δουλεια για το συλλογο θα τρεξει.δεν παμε καλα.μας εφαγε η νομιμοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΥ 12:21 ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΠΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;ΑΚΠΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ."ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ".ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητό Ξηρόμερο να τα περνάς όλα τα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού λυθεί ο σύλλογος θα πρέπει να γίνει απολογισμός και παράδοση των βιβλίων και όλων των νόμιμων παραστατικών που συνοδεύουν τις εγγραφές στα λογιστικά βιβλία. Θέλει χρόνο η λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο